writing-img

mokre spodnjice

clock-img

26.10.2004, 08:45

clock-img

goba

pencil-img

1

Dober dan vsem,
Včeraj zvečer sem pred zaspapa pred TV-jem, ko sem se zbudila pa sem imela mokre spodnjice, danes zjutraj pa je bilo še huje spodnjice so bile mokre, tudi krvave in nekaj blega je bilo na spodnjicah. Pozabila sem povedati da imam še en mesec do poroda.
Ima katera kakšno izkušnjo s tem.
Hvala,mojca

clock-img

26.10.2004, 09:04

clock-img

Vera*

pencil-img

647

Moji prijateljici se je zgodilo isto.Šla je v bolnišnico in so ji rekli da se pripravlja na porod.Obdržali so jo tam do poroda.Upam in držim pestti da ni kaj hujšega.:rozica:

clock-img

26.10.2004, 09:32

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

Pri meni je bilo isto in tudi prej rodila v porodnišnico pa sem odšla zadnji trenutek drugače bi rodila kar v avtu in tudi z:duda: je bilo vse vredu. PA SREČNO:duda: NAPROTI

clock-img

26.10.2004, 09:57

clock-img

Anonimen

Verjetno si se do sedaj že odpravila na pregled ali pa vsaj naročila. Tudi meni se je zgodilo nekaj podobnega, sicer kakšne dva dneva čez rok. Menda mi je počil mehur čisto na vrhu. Torej naj bi se začelo...

clock-img

26.10.2004, 13:38

clock-img

kimi

pencil-img

3836

jaz sicer nisem imela spodnjic mokrih sem imela pa malo krvi in me je kasneje začelo neprijetno zvijati-no pa sem šla rodit na začetku 8 meseca

clock-img

26.10.2004, 16:46

clock-img

leah

pencil-img

660

Kimi kakšen pa je felling, ko rodiš prezgodaj?Dojenček je takrat verjetn malo manjši kot sicer,a ne?A tudi manj boli.Koliko časa si pa potem ostala v bolnici

clock-img

26.10.2004, 21:33

clock-img

Medvedka

pencil-img

185

Ojla!

Jaz bi najbrž pomislila na to, da mi je morda odtekla plodna voda, tisto belo, pa je morda čep... V šoli za starše so nam naročili, da če odteče plodna voda, je treba klicati rešilca, da te odpeljejo v porodnišnico, ker ne smeš hoditi naokrog. Upam, da si poklicala ginekologa, pa ti je že povedal, kako in kaj je v resnici.
Če si v tem času slučajno že rodila, pa čestitam!
Sicer pa, srečno!

clock-img

26.10.2004, 22:01

clock-img

Abby

pencil-img

617

Do zdaj si, upam, že uredila, ampak jaz sama imam izkušnjo, da mokre spodnjice pomenijo odtekanje vode, kar pomeni takojšen obisk vsaj g, če ne porodnišnice.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem