cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

molj v obleki

clock-img

23.09.2007, 16:23

clock-img

čaki

pencil-img

1009

ojej, sem zdaj gledala obleko od mojga, pa je vsa preluknana od moljev- bog ne daj da zdaj kdo umre ali pa kakšna slavnost, ponavad ma to obleko, ker nima druge-
zanimivo, da je preluknana samo njegova obleka, moj "reklc" pa ne a je izbirčen pri materjalu?
zanima me kaj naj vtaknem v omaro, da jih nebo več. a je tisto, kar prodajajo v trgovini dobro? vsaj malo zanesljivo?
matr me vse srbi..a so že na meni user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2007, 16:29

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Sivka v omari pomaga proti moljem. Najboljša je posušena v bombažnih vrečkicah, imajo pa tudi v trgovinah neke odstranjevalce moljev.

Ponavadi gredo molji na volnena oblačila in mogoče je možev reklc volnen ali pa vsebuje vsaj malo volne.

clock-img

23.09.2007, 16:41

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Jaz imam tisto proti moljem v eni veliki vreči s kapami in šali, sicer pa v omari ne, ker me moti tisti von - premočno. Sem imela nekaj časa in mi je cela soba po tem dišala.

Upam, da mi niso letos kakšnega plašča načeli, ker nimam tega v omariuser posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

23.09.2007, 21:43

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jz obesim take trake, ki jih dobiš v drogeriji. Je mojemu tudi molj najedel edino obleko, pa sem morala uporabit peventivo user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

24.09.2007, 08:04

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Najboljše je če kje na primorskem ali ko greš na morje nabereš in posušiš "pravo" sivko,ker zanesljivo dela pa še omamno dišiuser posted image

clock-img

24.09.2007, 09:20

clock-img

Anonimen

pa v omari ne, ker me moti tisti von - premočno

saj so še poizvodi v drugih vonjavah.Če nočeš premočnega vonja,pa ne odvi povsem plastične embalaže-vrečke.Odpreš le vrh vrečke,tako,da vojnj izhaja pa ne premočno.jaz imam tega v vseh omarah v vseh predalih v vsek oblikah:vrečke,ploščate kartončke,prepojene z snovjo.Na stotine oblik, vonjav
je.Jaz imam sivko tu naokoli,pa ne posežem po nej,ker mi vonj ne odgovarja(me začne glava bolet)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem