writing-img

moram to deliti z vami:)

clock-img

08.09.2008, 11:08

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Po nekje dobrem letu sem sama doma,otroka sta v vrtcu(konc porodniške)jaz sem popoldanska!Mi je kr malo smešno,smrtna tišina jeuser posted image In jaz namesto,da bi si vzela čas zase,razmišljam kaj vse moram še narediti...danes sem zlikala,jutri  so okna na vrsti,pol generalka z laminatiuser posted image In bo teden naokoli.ja sej kaj mi druga preostaneuser posted image

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

08.09.2008, 11:12

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

A ne, kok je čudna tišina? user posted image  Moja tamala je tudi po novem v vrtcu in najprej sploh nisem vedla, kaj naj sama s sabo. Pa se delo hitro najde. Je treba celo bajto v red spravit.

clock-img

08.09.2008, 11:20

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Naja30 ti bejž kavč likatuser posted image

drugače pa sem jaz tudi sama doma ker popo delam in sem že navajena ker je že eno leto v vrtcu.
Priznam pa čeprav se sliši grdo da mi včasih to neskončno pašeeeeuser posted image

clock-img

08.09.2008, 11:31

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Je treba celo bajto v red spravit.

Ja,kr si to lahko zdaj vsaj privoščišuser posted image

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

08.09.2008, 12:22

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Pri nas tudi tišina odmeva user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.09.2008, 12:29

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

pri nas pa bo zdaj imel maček malce miru ker še jaz odhajam. lepo se imejte punce pa se tipkamouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem