writing-img

moravske

clock-img

07.09.2006, 12:34

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

V eni od prejšnjih tem sem zasledila, da odsvetujete Moravske toplice, nič pa niste napisale zakaj. Mi lahko katera kaj več pove o tem.

Lp Ksenja

clock-img

07.09.2006, 13:56

clock-img

baby baby

pencil-img

101

Ne vem odgovora na tvoje vprašanje; ti pa Prekmurje v vsakem primeru toplo priporočam in Moravske so po mojih izkušnjah super.

clock-img

07.09.2006, 14:13

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Vem samo to, da je bilo na prejšnji temi vprašanje okoli toplic in je ena napisala samo, da moravskih - terme 3000 absolutno odsvetuje. Ne vem pa zakaj. Mi gremo namreč tja konec oktobra in bi malo rada vedela, kako je.

Lp Ksenja

clock-img

07.09.2006, 17:34

clock-img

puppa

pencil-img

373

Mi hodimo v Moravske že vrsto let. Če bi bilo karkoli pod vprašajem nas verjetno ne bi videli več.
Super je. jaz nimam pripomb.

clock-img

07.09.2006, 17:58

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=857677&mpage=3&key= poglejte si to temo, kot tudi zagotovilo odgovronih,  da bodo morebitne pomankljivosti odpravili. Verjamem, da se v prekmurskem turizmu zelo trudijo, saj niso od včeraj. Kam naj gredo pa drugače delat, a v Muro, ki stalno odpušča???

clock-img

07.09.2006, 21:24

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Meni so ful všeč. Če bolj pa otrokom.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

08.09.2006, 09:27

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi smo tudi vedno zadovoljni! Stanujemo pa v apartmajih v Prekmurski vasi.

Tisto, kar naj bi bila "koža" v temnem bazenu, so pa stranski produkti nafte.

clock-img

08.09.2006, 11:50

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Punce, hvala vsem za odgovore. Ste me pomirile in že komaj čakam oddiha v moravskih.

Lp

clock-img

08.09.2006, 11:56

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

IZVIRNO SPOROČILO: primoza

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=857677&mpage=3&key= poglejte si to temo, kot tudi zagotovilo odgovronih,  da bodo morebitne pomankljivosti odpravili. Verjamem, da se v prekmurskem turizmu zelo trudijo, saj niso od včeraj. Kam naj gredo pa drugače delat, a v Muro, ki stalno odpušča???

seveda se trudijo. saj se jim gre z posel. sam dejstvo je pa, da voda ni neoporečna. vem iz 1. roke. tud v bazenu v MS ni, trenutno je samo hotel diana sprejemljiv - kot po čudežu - kljub slabim  razmeram . ne grem v detajle, ker ni uradno potrjeno.
ampak voda se stalno filtrira in klorira in preiskave se delajo večkrat letno. tako da če bi bilo stanje kritično, bi zdravstvena inšpekcija ukrepala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem