writing-img

morebitna nosečnost

clock-img

13.02.2007, 20:26

clock-img

Anonimen

mene zanima, al je imela katera ko je zanosila bolečine v ledvenem delu križa, tu in tam zbadanje v predelu jajčnikov in je bila napihnjena. Sem dobesedno kot balon, pa ne da bi jedla tako hrano, ampak mam nek trd trebuh. Med drugim mi je bilo enkrat cel dan slabo, ampak ni mi več slabo. Je možno, da pride do zanositve pred user posted image  in imaš na predviden termin user posted image  temno rjav izcedek?

Tara32

clock-img

13.02.2007, 21:33

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Pa si imela te bolečine več dni zaporedoma? IN če sem prav razumela v trebuhu in križu?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

14.02.2007, 12:14

clock-img

Anonimen

Bolečine v križu imam že kak mesec, v jajčnikih pa me občasno zbada, mogoče na 2 dni 2 krat. lahko tudi več. Ampak sem pa drugač vsa napihnjena, od vsake hrane, kar prej nisem bila.

clock-img

14.02.2007, 17:36

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

hja... počakaj do izostale M, pa naredi potem test čez kake dva dni..)ko bo zamujala...) drgač sem pa jest tut zadnje čase bila zlo napeta, kake hlae sem zelo težko zapela..samo potem je prišla user posted image .....

tko da upam, da siuser posted image  vidla boš pa sele s testm.....user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

19.02.2007, 11:33

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Ko sem bla drugič noseča me je kar bolelo v križu.Tako da se lahko tak znak upošteva.Baje je značilen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem