writing-img

morfologija, se je zgodilo vam?

clock-img

19.11.2008, 12:46

clock-img

piamaria

pencil-img

523

imeli smo morfo, sploh ga nismo mogli zmerituser posted image  pol ure smo se trudili, potem pa....več sreče prihodnjič... mi je smešno in malo strahuser posted image
leži čist navznoter, gleda v notranjost in vn tišči ritico ter stopala, že od začetka.
Ne gre mi v račun, da ima glavo ravno v višini mojega popka in se ga ne da premaknit. Trmast dojenček ali pa ena babika....prva dva sta bila čist drugače obrnjena.
Kaj pa pri vas?

Moram nazaj čez dva tedna.
No toliko, pišite, da me malo razvedrite.

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

clock-img

19.11.2008, 13:01

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Jaz še zdaj ne vem koliko je velik, pa sem že v 29 tednu, niti enkrat se ni pustil dobro izmerit, razen takrat ko je meril 3 cmuser posted image

Smo imeli pa mi tudi na morfologiji malce težav a bistvo se je videlo, glavica, srček, trebušček, stegnenica, kar pač merijo, spola seveda nismo mogli videti, se tudi ni dal premakniti, pa skoz je v križ gledaluser posted image

Sej se bo pa čez 14 dni bolje videlo.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

19.11.2008, 13:04

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ne sekiri se, se bo pa čez 14 dni vidlo. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 19.11.2008 13:05:07 >

clock-img

19.11.2008, 18:49

clock-img

klavdiy4

pencil-img

606

Držim pesti, da se bo čez 14 dni bolje videlo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

clock-img

19.11.2008, 19:58

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Ja, včasih res tako hecno ležijo. Nič hudega boste ga drugič izmerili. Moja prijateljica je tudi hodila dvakrat.user posted image

clock-img

19.11.2008, 20:20

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Tudi jaz sem imela v 2. user posted image  2x morfologijo. Ležal je prečno (noge desno zgoraj, glavica levo spodaj) in obrnjen proti križu, tako, da nam je kazal hrbet. Enostavno ni mogel do srčka. Utrip se je normalno videl, kaj drugega pa ne. Čez 14 dni je bilo vse ok in se je mali lump obrnil ter se pokazal. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem