writing-img

morje, morje, morje

clock-img

30.06.2006, 22:13

clock-img

Anonimen

prav lep pozdrav vsem. nekaj me zanima: s fantom greva avgusta na morje in od tega meseca dalje nisem zaščitena ker delamo na user posted image . zanima me, kako si aj prestavim menstruacijo, če še do takrat ne bom noseča? prosim pomagajte

clock-img

01.07.2006, 00:21

clock-img

ona

pencil-img

3685

pred kratkim je bila ena debata,da se da prestavit M z kontracepcijskimi tabletami,samo ne vem točno ali jih malo več spiješ ali pa manj.To je pa ena spraševala,ki jemlje tablete,zate pa domnevam da jih ne,če delate na user posted image
Torej je edina varianta-tampon!
Tudi s te prestavljanjem M se ni za hecatuser posted image
Saj jaz recimo hodim voznoredno čez celo poletje na morje po en dan in če me kaj preseneti si dam tampon in si ga menjam po vsakem daljšem plavanju.

clock-img

01.07.2006, 09:05

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Če delate na user posted image , se raje ne igraj s prestavljanjem Muser posted image  s KT.
LP

lana38

clock-img

01.07.2006, 09:39

clock-img

ancka1

pencil-img

772

Jaz sem si vsa leta do sedaj za na morje prestavljala M s KT. Malo moraš preračunati, kaj se bolje izide, da prej nehaš in jo sprožiš oz. jih ješ dlje, da podaljšaš ciklus. Jaz jo bom letos imela večino dopusta na morju, ampak bom pač vzela v zakup. Že tako ti prenehanje jemanja KT naredi nekaj zmešnjave in ne vem, če jo je vredno še prestavljat.
Kakorkoli pa uživaj na morju!

clock-img

01.07.2006, 17:55

clock-img

Anonimen

Odvisno kaj ti je bolj pomembno morje ali otrok?
S temi KT se res ni za zaj*****!

clock-img

01.07.2006, 21:05

clock-img

ALJA75

pencil-img

305

...eh, če delata na user posted image raje ne jej tablet in ne mrdaj ciklusa...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem