cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

morje

clock-img

27.06.2007, 11:07

clock-img

nInAzWeRiNa

pencil-img

637

kakšno mnenje imate o otrocih manjših od enega leta in morju se vam zdi to v redu ali ne?

clock-img

27.06.2007, 11:09

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

seveda.
mislim, da otrokom paše morski zrak. le pazi, da se izogibaš sprehajanja po vročini. na to moraš pa paziti tudi doma.
mi smo vedno šli kam bližje, ko so bili še dojenčki. ne vem. ne zaupam hrvaškim zdravnikom, če bi že kaj potrebovali.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

27.06.2007, 11:19

clock-img

kepica

pencil-img

2080

MI smo bili na morju, ko je bil star 2 meseca. Vožnjo je itak prespal, avto je bil primerno ohlajen. Sicer smo bili junija, ko ni pretirano vroče, na plaži smo bili zjutraj in pozno popoldne itak pa je spal kot polhek, predvidevam, da mu je zelo pasalo. Jaz ne vidim ovir, zakaj ne bi šli na morje. Pač paziš, da ni na soncu in vročini. No,pa kam hudo daleč ga ne bi peljala. Tam mogoče do 3 ure vožnje. Mi smo bili na Pagu in je blo prov luštno.

clock-img

27.06.2007, 11:31

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Mi smo tudi bili na morju ko je bila stara tri mesece in je mala prav uživala. Izogibaš se vročini pozno popoldne pa ni lepšega kot sprehod ob morju z vozičkom. Tako da vi kar, pa čimbolj uživajte.

clock-img

27.06.2007, 11:32

clock-img

alja01

pencil-img

226

Ravno čez štiri dni se odpravljamo z našo user posted image  prvič na dopust na otok Pag, močno upam da bo vse OK.

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

clock-img

27.06.2007, 11:52

clock-img

enaS

pencil-img

12

mi gremo konec julija, ko bo najin dojenček star 8 tednov, v pulo, potem pa konec avgusta še na dalmatinski otok.

clock-img

27.06.2007, 11:52

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Mi smo bili na morju ko je imela 6 mesecev in je prav uživala. Paziti pa moreš prav tako kot doma.user posted image
Kar pojdite uživatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem