writing-img

morje

clock-img

18.06.2005, 11:36

clock-img

nina42

pencil-img

371

Boste šle kaj na morje?
Mi naj bi šli avgusta, ko bom :nosecka: 27 tednov pa ne vem kako bom prenašala vročino? :zmeden: Kaj pravite?

clock-img

18.06.2005, 11:50

clock-img

Anonimen

Vročino boš težko prenašala tudi doma. Važno je, da se veliko mažeš s kremami in da si v senci.

Jaz bi edino na to gledala, da si zadost blizu kakšni normalni človeški porodnišnici, ne pa bogu za hrbtom.

clock-img

18.06.2005, 19:06

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz sem bila lani, rok sem imela pa konec novembra. Če sem odkrita so se mi težave začele na morju. Je pa re da smovsak dan hodili peš v klanec (Bol), tako da so mi začele zatekat noge. Čim bolj počivaj in ne pretiravaj pa bo.

clock-img

18.06.2005, 23:24

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Seveda na morje..Plavanje samo koristi, če je vse OK..sPLOH PA LETOS, KO JE FULL MRZLA VODA..bALZAM ZA OTEČENE NOGE. pRAVO KNEIPPANJE...(Mi je žal za vlke črke);)

clock-img

19.06.2005, 20:22

clock-img

Teja N

pencil-img

559

Mi smo šli tudi avgusta, ko sem bila okoli 7 mesecev noseča, pa še to v prikoliso.

Ja, kaj naj rečem, vroče mi je bilo ful, pa saj je isto doma. Tam se lahko vsaj namočiš in sem se res sprostila, saj je plavanje zame pravi balzam!

Lp,
Teja:)

clock-img

20.06.2005, 07:45

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

tudi jaz grem letos konec julija, ko bom dopolnila 27 tednov....upam da bo vse OK (komi čakam - že kar odštevam dneve - čeprav jih je še kar nekaj :(( )

clock-img

20.06.2005, 09:06

clock-img

Anonimen

Plavat plavat čim več plavat...odlična najlažja telovadba za lažji porod.V vodi je telo lažje in ni napora.
Ko pa si ven iz vodepa na ležalnik noge v zrak..pa v senco seveda.:morje::morje::morje:enga lepga fanta,ki ima tisto ogromno pahljačo v rokah in,te ves čas pihlja,da ti ni vroče;):)-pa pijačo prinaša...:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem