writing-img

morje in zanositev

clock-img

07.08.2007, 09:56

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

A ve katera koliko vpliva morska voda na zanositev, t.j. če imaš odnos v morju in ga zaključiš na suhem?Mislim da bolj malo.Pa še v času ovulacije.

clock-img

07.08.2007, 09:58

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

po mojem, če zaključiš odnos na suhem. in da spusti v tebe, so vsi pogoji za zanositev. srečno.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

clock-img

07.08.2007, 10:07

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Hvala, a sva upor. metodo umika.Pa misliš da slana voda ne uniči cervik. sluzi, ki je kao optimalen pogoj za semenčice poleg O.?Zakaj sva pazila sem napisala v M ne prič. v avg.

Pa saj ta metoda ni zanesljiva, kajuser posted image user posted image

clock-img

07.08.2007, 10:20

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

ne bi točno vedela, če slana voda uniči cervikalno sluz. vem pa zase, da pri meni metoda umika deluje, ker v vseh teh letih take kontracepcije nisem zanosila. nekatre pa zanosijo, kljub umiku. tako da, sama najbolje veš, kaj in kako je pri tebi. sem šla sedaj pogledat, ja. upam, da se vse čim prej uredi. da dobita službo in malega navihančka. srečno.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

clock-img

07.08.2007, 10:25

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Hvala ti ful.Triletnico že imava pa zelo sprašuje po sestrici in bi ji dala ime Nina.user posted image

clock-img

07.08.2007, 11:36

clock-img

bekyca

pencil-img

143

user posted image  Mislim....če itak ni končal v tebi, v čem je potem problem? A morsko vodo sta uporabila kot neke vrste kontracepcijo? Želiš ali ne želiš zanosit? Ne razumem najbolj kaj hočeš vprašat.

Če ne pride do izliva semenske tekočine v nožnico, potem je MALA (ni izključena) verjetnost, da si zanosila, pa naj si bo v slani ali pa v sladki vodi, pa najsi bo na toplem ali pa na mrzlem oz. na suhem  user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem