writing-img

morje pozimi

clock-img

30.12.2008, 09:22

clock-img

gruffalo

pencil-img

25

Zanima me, če ima kdo kakšno informacijo, kam se splača it pozimi za kak vikend na morje. ni važno ali na slovensko obalo ali k sosedom. vse, kar potrebujemo je morski zrak  za našega 2,5 letnega mulčka, ki ima bronhitis na bronhitis. hvala.

clock-img

30.12.2008, 09:36

clock-img

total

pencil-img

4453

Mi so bili lani februarja,pa je bila sama megla,grdo.Dober da smo meli v hotelu wellnes,da smo se lahko kopali in uživali.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

30.12.2008, 09:40

clock-img

ella2006

pencil-img

203

Pravkar smo se vrnili iz Opatije, bilo je super, prva 2 dni malo vetra včeraj pa čisto zaveterje. Peš pot ob obali iz Opatije do Lovrana cca 5-6 km super sprehod.

clock-img

30.12.2008, 11:44

clock-img

Anonimen

Januarja je z vremenom bolj tako tako, ce piha burja, ni za biti zunaj.
Februarja je ze bolje, marec je pa definitivno pravi cas za morje, saj je sonce ze mocno. Spremljaj napoved pa se zapeljite do Zadra, Sibenika, tam boste ujeli sonce in toploto. Ce je burja, pa ni za hodit, niti zaradi ceste ne.

clock-img

30.12.2008, 12:10

clock-img

blak

pencil-img

660

Lošinj je zelo zdravilen za dihala.

clock-img

30.12.2008, 13:05

clock-img

staši

pencil-img

367

KRK-mesto ŠILO tam se tudi zdravijo otroci  ,ki imajo probleme z dihali  ker je baje tam zelo ugodna klima .Mi smo bili tam in je prijetno malo mestece za sprehode 

clock-img

30.12.2008, 13:46

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Crikvenica. Super za otroke, polno igral, šetnice, mivka...Mi smo blizu doma pa si velikokrat vzamemo igračke za peskovnik in gremo do Crikvenice na mestno plažo, mi2 uživava na zraku in v kavi user posted image otroka pa v mivki in igralih..Priporočam, pa še daleč ni.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

30.12.2008, 17:06

clock-img

analucija

pencil-img

389

mi smo bili januarja v izoli, pa je bilo super tako da, 2009 spet gremo.
že zarad tega da je klima drugačna. za bronhitis če je možno priporočajo hlev. poznam fanta ki se je s tem pozdravil.

clock-img

30.12.2008, 17:51

clock-img

muška

pencil-img

3223

mi smo bili eno leto v Luciji, eno leto v Umagu, pa moram rečt, da mi je bilo v Umagu dosti lepše in boljše

clock-img

14.01.2009, 13:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.01.2009, 14:43

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Crikvenica. Super za otroke, polno igral, šetnice, mivka...Mi smo blizu doma pa si velikokrat vzamemo igračke za peskovnik in gremo do Crikvenice na mestno plažo, mi2 uživava na zraku in v kavi user posted image otroka pa v mivki in igralih..Priporočam, pa še daleč ni.

ja, to pa resuser posted image  
je v našem ožjem izboru za poletje...lani smo bili prezadovoljniuser posted image  

sicer pa smo bili najprej na morju lani marca  Bibione v Italiji, kjer smo prvi dan hodili v zimskih jaknah, četrti pa je mali že v bodiju letal po morju....user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 14.1.2009 14:44:25 >

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem