writing-img

mostiček

clock-img

01.12.2008, 14:39

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Zanima me, če katera ve, koliko približno stane zobni mostiček. Hvala!

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

01.12.2008, 16:32

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Moj je letos avgusta plačal za prevmatno zobni mostiček 1100Eurov.Porcelan mostiček.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

01.12.2008, 16:56

clock-img

cgorjanc

pencil-img

869

ja za te stvari v zvezi zobozdravstva se ti splača it na Hrvaško.Ker tam imajo znatno nižje cene.

clock-img

01.12.2008, 17:30

clock-img

lotoska

pencil-img

768

No, te znatno nižje cene jaz nisem dobila.
Kljub priporočilu  zobarja na RR.

clock-img

01.12.2008, 19:07

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ja samo ne pozabi kvaliteta pri nas in med hrvaško ter bosno je pa očitna razlika.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

01.12.2008, 20:37

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Kaj pa navaden mostiček, ne iz porcelanauser posted image

Meni nebö odprto se zdi,
(F. Prešeren)

clock-img

05.12.2008, 16:05

clock-img

Anonimen

Ja samo ne pozabi kvaliteta pri nas in med hrvaško ter bosno je pa očitna razlika.

To ne drži. Kvaliteta je primerljiva. V Sloveniji so cene razmeroma visoke, ker k nam na veliko po zobe hodijo Avstrijci in Italijani.

Kaj pa navaden mostiček, ne iz porcelana

To pa žal ne obstaja. Plastična protetika je ali z zaponkami, ki se vidijo na ploskvah zob ob zobnem vratu ali kot totalna proteza ki se izdeluje za ljudi brez zob. So tudi variante z zatiči za ljudi z nekaj zdravimi zobmi oz. so vrzeli, vendar nikakor ne pride v poštev za nekoga, ki je brez enega zoba.

Svetujem ti, da nameniš denar za porcelanski protetični nadomestek, kajti življenjska doba je daljša kot pri plastičnih prot. nadomestkih. Poleg tega je plastika mehkejša od sklenine, porcelan pa trši.

Dlje ko boš zavlačevala z obiskom zobozdravnika, bolj se bo stanje okluzije spremenilo. Sklenjena zobna vrsta je tudi pogoj za dobro prenašanje sil med ploskvami zob. Človeški ugriz tehta nič manj kot 30 kg in sklenjena vrsta zob to silo lepo razporedi po čeljusti, medtem ko prekinjena zobna vrsta silo razporedi neenakomerno.

Za tvoje zdravje gre in nič ni lepšega kot lep, zdrav, bleščeč nasmeh user posted image

clock-img

05.12.2008, 16:11

clock-img

Anonimen

Novi Sad, Srbija user posted image user posted image user posted image najboljši v svojem poklicu.cene precej nižje od naših. Dobro da mam tam veze.user posted image

clock-img

05.12.2008, 16:11

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Hvala za odgovore!

Za tvoje zdravje gre in nič ni lepšega kot lep, zdrav, bleščeč nasmeh user posted image
Ne sprašujem za sebe, moj nasmeh je lep, zdrav in bleščeč, imam pri 32-ih samo eno plombo. user posted image  Še vedno pa bi rada vsaj približne cene, če se je katera v kratkem o tem odločala.

Meni nebö odprto se zdi,
(F. Prešeren)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem