IZVIRNO SPOROČILO: Spontan
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
rezultati njegovega dela so sicer vidni, ampak res si želim da bi se včasih mogoče meni bolj posvečal.. verjetno sem tudi sama preveč zahtevna..
Če pa bi se skoz tebi posvečal in vsak dan 3x seksal s tabo, bi se pa pritoževala, da premalo finančno naredi za družino in da je sicer fajn, da se tolk posveča, ampak ti in otroci potrebujete še kaj drugega....
Tukaj ni kaj naredit. Vse prfektno ne more bit, ženska pa se bo vedno nad nečim pritoževala
To pač ste ženske in vse je v redu.
Hm...jst se pa s tem ne morem
čist strinjat. To, o čemer ti govoriš sta dve skrajnosti. Najboljša je pa zlata sredina, ki pa ni nedosegljiva, če se človek mal potrudi. To se v bistvu bere kot da itak ne more ona nč naredit v zvezi s tem in da naj se kar sprijazni...
Me spomni tvoj odgovor na odgovor unih, k jamrajo čez tašče, kako so vsiljive do otrok, pol pa se oglasi ena, ki pravi, da naj bo srečna, da ima tako taščo, njena njhovih otrok sploh pogledat ne pride...Kao druga skrajnost...Imo, nobena situacija ni ok, zato je pa treba iskat drugo rešitev...
Ah, mal sem zašla, sam upam, da si razumel, kaj sem želela povedat..