writing-img

mozilla firefox

clock-img

19.02.2008, 20:53

clock-img

tobajsi

pencil-img

94

no jst mam pa en problen. iz ene strani sm lovdala pesm in use lpo pa prov zdej pa jst te pesmi ne najdm. tm spodi k napiše prenosi je napisan d je shranjen v namizje in jst zdej tega ne najdmuser posted image user posted image a ma kdo kšno idejo kuko to najdtuser posted image (sm pa že gledala pod search vk jih išče po mapah)
hvala

clock-img

19.02.2008, 21:20

clock-img

karmy

pencil-img

2530

preko mozzile ti po defaultu shrani na namizje, če ti ni dalo na namizje si mogoče kliknila odpri ali shrani? 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

19.02.2008, 21:44

clock-img

nasmejani

pencil-img

253

Men tud vse shrani na namizje.
ovisn kaj opklukaš ak daš shrani na disk pol pa maš na namizju.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

clock-img

19.02.2008, 22:09

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

IZVIRNO SPOROČILO: tobajsi

no jst mam pa en problen. iz ene strani sm lovdala pesm in use lpo pa prov zdej pa jst te pesmi ne najdm. tm spodi k napiše prenosi je napisan d je shranjen v namizje in jst zdej tega ne najdmuser posted image user posted image a ma kdo kšno idejo kuko to najdtuser posted image (sm pa že gledala pod search vk jih išče po mapah)
hvala

Če ti je shranilo na namizije - to ti je kao prva stran oz. ekran. Spremeni si nastavitve.

clock-img

19.02.2008, 22:16

clock-img

Anonimen

d je shranjen v namizje

Ne V namizje, ampak NA namizje.

Zapri vse programe in ko ti ostane samo še pogled na ikone- to je namizje. Zdaj pa z OČMI poišči datoteko. Saj veš kako se imenuje. To ti piše tudi v tistem okencu, kjer se je downloadalo.

clock-img

19.02.2008, 22:21

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

A mogoče katera ve kako naj spet nastavim Explorer za privzeti brskljalnik (a sem sploh prav napisalauser posted image )?

clock-img

19.02.2008, 22:24

clock-img

Anonimen

Kateri IE pa imaš?
V IE7 imaš pod Orodja/Internetne možnosti/zavihek Programi. Tam je ena kljukica oz. gumb za Privzeti brskalnik.

clock-img

19.02.2008, 22:28

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

A mogoče katera ve kako naj spet nastavim Explorer za privzeti brskljalnik (a sem sploh prav napisalauser posted image )?

ne user posted image ker je brskalnik

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

19.02.2008, 22:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Rubin. brsklja po internetu.user posted image  (Rubin, ne zameri, tako jaz vedno ugotavljam, če prav napišemuser posted image )

clock-img

19.02.2008, 22:32

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Kateri IE pa imaš?
V IE7 imaš pod Orodja/Internetne možnosti/zavihek Programi. Tam je ena kljukica oz. gumb za Privzeti brskalnik.

Kako je simpl, če znaš. Evo: rečeno - storjeno user posted image .

Ja celo življenje se človek uči. Sicer pa je ponavadi pri meni tako: če dvomim, potem ziher ni prav. user posted image

clock-img

19.02.2008, 22:34

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem