writing-img

moznost zanositve?!?

clock-img

23.08.2007, 19:00

clock-img

Anonimen

Zanima me kaksna je moznost zanositve po prenehanju jemanja tablet? Sicer se nocem zanositi, ampak trenutno s partnerjem pri seksu paziva in odnos prekineva pred izlivom.
Zanima me tudi ali se po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet menstrualni ciklus zmede in postane nereden. Hvala!!

clock-img

23.08.2007, 19:01

clock-img

Anonimen

To je isto kot na loteriji. Al bo al pa ne bo. In vsaka drugače odreagira po jemanju KT.

clock-img

23.08.2007, 19:01

clock-img

Anonimen

Sam ta tema pa ni za sem.user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.08.2007, 19:02

clock-img

digi

pencil-img

986

Možno je vse. od ženske do ženske različno. Ena zanosi, ko jo dedc pogleda, druge pa rabimo malo dlje oz. smo rabile malo dlje user posted image ... No pri meni se je ciklus "zmedel" oz. postavil na varianto pred tabletami po 6-ih mesecih......

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

clock-img

23.08.2007, 19:05

clock-img

Anonimen

user posted image  ups, se opravicujem, sem bila tako hitra, da sem jo napacno plasirala.  Jo lahko prosim, katera prestavi?

clock-img

23.08.2007, 19:33

clock-img

Anonimen

Zanima me tudi ali se po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet menstrualni ciklus zmede in postane nereden.

Uh še kako postane vse zmešano pa to tudi traja par mesecev.Meni se je komaj zdaj uredilo pa sem nehala z njimi že februarja.

clock-img

23.08.2007, 20:03

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Jst sem zanosila takoj po prenehanju.user posted image

clock-img

23.08.2007, 21:38

clock-img

MamiBom

pencil-img

88

Ja menda je po prenehanju uporabe KT plodnost višja ... najbrž zaradi hormonov in vsega tega. Mislim da je tudi večina mojih kolegic zanosila kmalu po prenehanju jemanja user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem