writing-img

mozoljčki

clock-img

13.11.2009, 14:14

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

Spet rabim en nasvetuser posted image ! Našmu 6mesečniku se je na bradici spustu en mozoljček rdeča pika, v sreini bela - prou mozolj ku v puberteti! In to samo en na bradici. Od začetka so rekli da ma akne, ker se mu pucajo moji hormoni, ma pri 6. mescih pa verjetno to ni več touser posted image
A je mela kira tak primer? Kaj nardit?

Hvala za odgovore

clock-img

13.11.2009, 14:55

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

nič, pusti

clock-img

13.11.2009, 14:57

clock-img

3Sonček3

pencil-img

2098

Mene bi živceralo in bi ga stisnla, sm vem da se to nesme zato bi ga popokala k zdravniku in naj tam zrihtajo kukr je treba da bo zdravo zanga.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

clock-img

13.11.2009, 15:01

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Mene bi živceralo in bi ga stisnla, sm vem da se to nesme zato bi ga popokala k zdravniku in naj tam zrihtajo kukr je treba da bo zdravo zanga.

Za en bogi mozolj, bi ga peljala k zdravniku, pa da se še tam kaj naleze hujšegauser posted image

clock-img

13.11.2009, 17:07

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

JAAAA NO, mene tud živcira da bi ga stisnlauser posted image !!!!! Sam vem da se to ne sme...zarad tega ga k dohterju ne bom vozila, sem pisala na forum samo zato da se prepričam da je mozolj in ne kej druzgauser posted image !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem