cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mozoljčki

clock-img

21.08.2005, 08:27

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

No pa se še nekrat obračamo na vas in upamo da nismo že zateženi ker mamo tolk vprašanj, samo se šele privajamo pa mamico zelooooo skrbi za našega Žigca.
Našemu Žigiju so se začeli pojavljati mozoljčki največ po ličkih pa malo po bradici in čelu. Ali je to "normalno" ali moram kam klicat?????

clock-img

21.08.2005, 08:32

clock-img

Divja vijolica

pencil-img

293

To je normalno. Naš jih ima še sedaj pri 9 mesecih. Zaenkrat ti ni treba klicat nikogar, ker to ni nič takega to ima večina dojenčkov takoj po rojstvu in traja nekje do 3 meseca.
Brez skrbi!lp

clock-img

21.08.2005, 08:34

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ja, to je normalno. Če se prav pomnim, se tako koza čisti nekik hormonov, ki jih je otrok dobival preko tebe še v nosečnosti. NEkaj takega no. Brez skrbi. Lp,Mojca:nosecka:

clock-img

21.08.2005, 09:23

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Tako kot mojcaH. Izginejo po 2-3 tednih. Samo ne smeš jih iztiskat ali kaj podobnega. Enostavno jih pusti. Tudi s kamilicami umivat ni potrebno

clock-img

21.08.2005, 10:20

clock-img

Anonimen

Točno tako, kot pravi MojcaH, je meni rekla pediatrinja.:)

clock-img

21.08.2005, 11:18

clock-img

M i s h k a

pencil-img

43

Na to temo sem klicala pediatrinjo pa pravi; vse je hormonsko čiščenje nekje do treh mesecev. Naše dete je imelo pikice najprej po ličkih, nato povratu, nato po dekolteju (sem bila že panična, da ima kako otroško bolezen) potem pa so počasi vsi izginili :bravo: sedaj pa je koža čista "kot dojenčkova" :)-
lep deževen dan!
:miska:

clock-img

21.08.2005, 11:18

clock-img

Anonimen

Ja, to so mozoljčki hormonskega značaja, skoraj vsi novorojenčki jih dobijo. Moj je bil tudi dva tedna kot pika nogavička :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem