writing-img

mozoljčki po obrazu

clock-img

27.02.2008, 11:49

clock-img

*sweety*

pencil-img

166

mene pa zanima kako dolgo se je vašimuser posted image  čistila kožica na obrazu? Moja ima že 3 tedne te drobne mozolčke in me zanima kdaj bodo izginili? Se mi zdi , da pri ta prvi ni to tako dolgo trajalo.

clock-img

27.02.2008, 11:51

clock-img

katikasu

pencil-img

54

Pri nas je trajalo kar kak mesec, dva. Sicer koža ni bila ne vem kako grda. Če je bil kak hujši mozolj, sem malo namazala z bpantenom. To so svetovale sestre prijateljici v bolnici, kjer je bila 2 meseca s svojo dojenčico. Sicer pa rpavijo, da je najbolje pustiti pri miru, da se ščisti samo.

14.4.2007 ob 1.03 je pokukal na svet
Če hočeš biti lep, otrok moj,
se umivaj
v srebrni, mladi rosi.
se češi
z dišečim, južnim vetrom.
se ves dan smej -
ti moje ljubo sonce.

clock-img

27.02.2008, 12:01

clock-img

jaša2

pencil-img

658

naša je imela največ mozoljčkov okrog ust, trajalo je pa ca.1 mesec. nismo z ničemer mazali, so nam rekli, da naj pustimo čist prim miru.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

27.02.2008, 12:11

clock-img

timika

pencil-img

159

Ker je bilo naše dete rojeno malo prezgodaj, je tudi trajalo kar dobra dva meseca - se je pa pri nas zadeva razširila tudi na glavico oz. lasišče. Sem šla pokazat pediatrinji in ni svetovala nič posebnega, razen, da bo sčasoma minilo.
No, jaz sem mu čisto rahlo umivala s prevretimi kamilicami, pa se mi zdi, da je kar pomagalo popraviti oz. hitreje odpraviti to nadlogo.

lp

clock-img

27.02.2008, 14:21

clock-img

BlackyMouse

pencil-img

268

Pravijo, da je to od vročine. Moj se je rodil poleti, in sem mu umivala obraz s hladno vodo in nič brisala, toliko, da se je ohladilo. Pravijo pa, da to traja do vsaj 1.leta. Moj jih nima več, je pa prav grdo zgledalo to.

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

clock-img

27.02.2008, 15:43

clock-img

palas

pencil-img

128

Tudi miidva se že dobra dva tedna ubadava z drobnimi mozoljčki po obrazu in lasišču.
Prav grdo zgleda. Ampak P nama je rekla, da je to čist normalno, da se koža čisti.
Večkrat na dan mu umivam obraz z vodo, danes bom pa probala z hrastovim lubjem-se, nekje zasledila da naj bi pomagalo.
Bomo vidli.
Upajmo, da mozoljčki čimprej zginejo.user posted image

clock-img

27.02.2008, 18:15

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Zginili so po kakšnem mesecu. Nisem pa z ničemer mazala, ker se koža čisti in ni treba s kremcami pacat. Sem ji pa večkrat umila obraz s prekuhano vodo, če je zelo hudo pa pomaga hrastovo lubje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem