writing-img

mozolj na obrazu

clock-img

01.11.2007, 09:52

clock-img

juniorka

pencil-img

1258

Našemu 6mesečniku se je na obrazu-sred lička- naredil velik mozolj..seveda se je spraskal, pa je bila krastica in spet šla doluser posted image ! Se bojim, da mu bo zdaj luknjica ostala na mestu, kjer je imel mozoljček! Da pa to ni vse, sem danes opazila, da se mu takoj zraven dela še edenuser posted image  In ima okoli vse rdeče-1 kvadratni cm! Pa me zanima, ali lahko namažem s Sudocrem(piše, da je za akne), kaj pa pol, ko je krastica oz, ranica? Saj porampal se je že tud, pa se je lepo zacelilo, tile mozolji pa- res ne vem, ker je prav velik mozolj, še jaz nimam tako velikega ponavadi na obrazu.. Pomoč, prosim!

clock-img

01.11.2007, 21:34

clock-img

Brbs

pencil-img

608

dvomim, da se mu bo poznalo kaj...naš se je kot novorojenček konkretni popraskal, pa smo malo namazali z bepantenom in se je lepo zacelilo. Tudi če se bo še nekaj časa poznalo, zelo dvomim, da se bo poznalo za vedno.

clock-img

03.11.2007, 10:39

clock-img

juniorka

pencil-img

1258

Hvala za odgovor, si me malo pomirila.. Ima pa še zmeraj majhno jamico, kjer je bil mozolj, ker si je res okoli 10x spraskal krastico! Upam, da bo! Mi je pa mami rekla, da so se sestri temne pege na obrazu nardile ravno, kjer je imela mozolje kot dojenčekuser posted image
Saj mogoče sem smešna komu, da me zaradi dveh mozoljev tako skrbiuser posted image , dobr, da ni kaj druga, hujšega!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem