cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mozolji/turi

clock-img

02.06.2010, 20:17

clock-img

sakuL

pencil-img

911

Zdravo.

Sem v upanju, da mi vsaj kdo lahko pomagal rešiti ta problem in sicer, še nikoli nisem imela mozoljev po hrbtu.  ZSedaj pa zadnje dva meseca ugotavljam, da to sploh niso mozolji, ampak turi, in to veliki!
Ker ne prenesem mozoljive, več ali manj vse spraskam, da zgleda potem še bolj obupno kot že je user posted image
PO hrbtu (samo zgornji del) imam sem pa ke, še kakšen temnejši flekec (se mi zdi, da je to zaradi praskanja....) zraven oz. naokoli pa velike ture. NI jih veliko ampak ene 5-6...

Zakaj teli turi nastanejo (kaj je vzrok)?
Kako se jih znebiti? (ker prihajajo bolj topla obdobja-upam user posted image ), pa bi rada kakšno kratko majico dala gor user posted image ....)
Obstaja kaka maža, tablet, karkoli?
Je zaradi  turov potrebno obiskati dohtarja (imam jih prvič....)

Hvala za nasvete :)

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

clock-img

02.06.2010, 20:44

clock-img

bubu_bibi

pencil-img

611

Joj, upam, da se ti to pozdravi!
Vseeno pa mislim, da ne bi bilo napačno te 'čuda' pokazati zdravniku, zlasti zaradi teh flekov.
Srečno!

clock-img

02.06.2010, 20:48

clock-img

sakuL

pencil-img

911

hvala za nasvet :) tudi jaz upam, da se tega čimprej znebim :)user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

clock-img

02.06.2010, 20:58

clock-img

emma83

pencil-img

635

Kar k zdravniku, če boš to sama praskala lahko še kakšno vnetje fašeš. 

clock-img

02.06.2010, 22:30

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

"fleki" so ostanki spraskanih mozoljev user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem