writing-img

mozolji

clock-img

12.10.2011, 09:14

clock-img

ares1

pencil-img

46

Moji 4 letni hčerki se po obrazu in v ušesih delajo mozolji. Čudno se mi zdi, da ima prav take črne kot bi bila odrasla. seveda se stiskat ne more, pa me zanima če ima katera kako izkušnjo s tem, kako se jih znebit. Morda kako mazilo...?

clock-img

12.10.2011, 09:18

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Črne? Mogoče misliš materina znamenja?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

12.10.2011, 09:27

clock-img

ares1

pencil-img

46

ne. Akne. kot imajo odrasli ljudje. Vem kaj je materino znamenjeuser posted image

clock-img

12.10.2011, 09:31

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Hm, akne kot jih jaz poznam, niso črne. Zato sem pač pomislila na materino znamenje.

Nimam ideje, sorči. Če je tega veliko, je prvo, kar mi pade na misel, posvet pri P.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

12.10.2011, 09:33

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Črni so ogrci.
Posvet pri pediatru, da ti da napotnico za dermatologa, če je res tako veliko tega.

clock-img

12.10.2011, 09:35

clock-img

ares1

pencil-img

46

ni tako veliko, samo se mi zdi čudno, da jih ima tak mali otrok. V ušesu se ji pozna celo luknja, ki pa ni mala. Verjetno bo res najbolje k dermatologu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem