cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mozolji na hrbtu

clock-img

26.04.2008, 17:00

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Ok, lahko da lih nism trofnla foruma, ampak vseeno...
Nekaj časa nazaj so mi napadli hrbet in je že prov bljak! Pa jih nikoli v življenju nisem mela po hrbtu!!! user posted image

Da bi blo to zaradi hrane dvomim, ker nisem prehrane nič spreminjala....No, pozna kdo kako "rešitev"?

tNx

clock-img

26.04.2008, 17:01

clock-img

ona

pencil-img

3685

Umivaj se z čimbolj navadnim milom,da ti izsuši kožo in mozoljeuser posted image

clock-img

26.04.2008, 19:39

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

meni so izginili sami od sebe.Priporočam pa čimveč sonca.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

29.04.2008, 13:44

clock-img

gojska

pencil-img

1128

moj najdražji ima mozolast in flekast hrbet. On ima presuho kožo in odkar ga z eurocinom 10% za telo mažem je veliko boljš in poleti ko se posonči in tud jest takrat skoz s kremami za njim skačem je res o.k.

Drugače sem pa zadnjič brala, da je za čisto kožo  pomebno ravnovesje med omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami. in B vitamin. Tako da malo zamenjaj meso z ribami in jej kruh s polnozrnate moke.

clock-img

29.04.2008, 13:44

clock-img

Anonimen

Reden piling.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem