writing-img

mp3?

clock-img

15.12.2008, 13:42

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Hej!

Zadnje čase gruntam o tem, da bi začela mal športat, ampak ker mi je ponavadi noro dolgčas zraven bi imela nekaj takega, kot imajo "v ušesih" tiste gospe, ki tako elegantno tečejo v vsakem vremenu, pa imajo slušalke in eno zadevo prilimano okorg rokeuser posted image user posted image . Pojma nimam. A je to mp3 predvajalnik, kakšna nova sorta walkmana???? Kaj moram vedt preden nakupim to zadevico, na kaj je fajn, da si pozoren? Sje vem, da sem za časom, ampak sem željna "znanja".

Prosim nasvete!!

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 15.12.2008 22:06:04 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

15.12.2008, 19:18

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Okoli roke majo napopano torbico oz. etui za mp3 oz. ipod predvajalnik. Tudi jaz imam, ampak sem samo parkrat uporabila. Za te predvajalnike mal pobrskaj na internetu. Maš cel kup tega.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

15.12.2008, 19:29

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

jap, velik jih ma ipod + nike (torej posebne čevlje kamor daš čip, ki prenaša podatke na ipod, ki ga potem priklopiš na komp in lahko pogledaš podatke o svojem teku). več o tem: http://www.apple.com/ipod/nike/

jest sicer za športat uporabljam kr ipod shuffle, ker je fajn, ker ma 'vgrajeno' zaponko... vsi prejšni so mi šli na živce ker sem jih tlačila v žepe al so mi pa opletal okrog vratu... tega pa lepo zataknem za pas pa mam mir.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

15.12.2008, 20:35

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ja, shuffle je mini mini, kot ena malo širša kljukica. Zataknem ga za spodnji rob majice. Meni je zakon. S tistim na roki si pa ne predstvaljam teč na dolge progepo moje bi me živciralo. No, morda pa ne, kaj pa vem.

clock-img

20.12.2008, 22:17

clock-img

jar

pencil-img

248

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Kaj moram vedt preden nakupim to zadevico, na kaj je fajn, da si pozoren? Sje vem, da sem za časom, ampak sem željna "znanja".

kupit mp3 je najbolj preprosto. slušalke že težje dobiš, ker po enih bolijo ušesa, probat pa ne moreš, ker je vse zapakirano v blisterje.

PREDVSEM PA: vedeti moraš, kako boš muzko spravla v to zadevo??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem