cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mravljinčenje v rokah

clock-img

01.04.2005, 10:36

clock-img

tulipan

pencil-img

94

Sem v 21t in se mi par dni opažam, da ko ponoči slabo spim in se zbujam, mi spi enkrat ena enkrat druga roka, me prav neprijetno mravljinči, odvisno od strani, na katero sem nagnjena..Spim na hrbtu, delno na boku.Čez dan je ok!
:zmeden2:Je možno, da mi trebušček že tako pritiska na hrbtenico in je to zaradi tega?:ups::ups:
Ima katera podobno izkušnjo?

clock-img

01.04.2005, 10:41

clock-img

Anonimen

Men se to tudi dogaja, vendar bolj v nogah..mi je danes ravno ginekologinja rekla da je to normalno, naj si kupim kaksne kalcijeve, magnezijeve(šumeče) ali b-komplekst tabletke!:muca:

clock-img

01.04.2005, 10:42

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

Hmmm jaz sem v 16 tednu, pa se mi tud to dogaja. Ne vsako noč, vendar vseeno:ups:

clock-img

01.04.2005, 10:42

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

To se je tudi meni dogajalo v drugi nosečnosti in mi je bilo zelo zelo moteče. Meni se je to dogajalo do konca nosečnosti, upam pa, da pri tebi ne bo.

clock-img

01.04.2005, 11:00

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Tudi meni se dogaja od 16t, zdaj stopam v 22t in mravljinci počasi izginjajo. Dogaja se mi samo ponoči in zjutraj.

dr. Pušenjak piše:
K težavi lahko prispeva tako nosečnost s svojim hormonskim vplivom na zadrževanje vode in oteklinami, kot tudi pretekle poškodbe ali nepravilnosti hrbtenice ali slabe drže v vratnoprsnem predelu, od koder izhajajo živci zgornjih okončin.

LP Tia74

clock-img

01.04.2005, 12:00

clock-img

tulipan

pencil-img

94

Hvala za mnenja!:)

clock-img

01.04.2005, 21:29

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

To se je tudi meni proti koncu nosečnosti dogajalo - bilo je že prav moteče. Mislila sem, da je to zaradi tega ker je pač otrok velik in pritiska na hrbtenico in živce. Moja G, pa mi je obrazložila, da je to zaradi zatekanja telesa - imela sem tudi res grozne noge. Ukrep, ki je sledil proti mravljincem - nič slanega. Bilo je malenkost bolje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem