writing-img

mravljinci

clock-img

07.08.2006, 21:01

clock-img

Anonimen

Živjo!
V spalnici so se mi v lesenem stropu zaredili mravljinci. Rjavi, majhni in s perutmi. Z njimi se borim že tri tedne, pa se jih ne morem rešiti. user posted image   Kupila sem že vse živo od Biokila pa vse do Faracita (za faraonke). Ker imamo vse strope lesene, me je stah, da se bodo zaredili po celi hiši. Ker imamo majhne otroke me je strah. user posted image  Kaj naj naredim, ima katera podobne izkušnje?
Pomagajte mi prosim!!!!!!!!!!!
Že v naprej hvala

< Sporočilo je popravil katrin -- 7.10.2006 23:59:03 >

clock-img

09.08.2006, 12:59

clock-img

Anonimen

Te popolnoma razumem, imam ravno tak problem, oziroma sem ga imela do pred enim mesecem, ko sem se jih končno rešila. Jaz sem uporabila prašek, upam da bom prav napisala PITROID ali PITROIT, res ne vem točno kako se napiše, sem posula "letalce" , pustila nekaj dni, pa so izginili. Upam samo, da se niso prestavili kam drugam.
Prvo sem jih imela v roletah, na vrhu, kjer se skupaj zvijejo, nato so se prestavile v parket, od tam pa v lesen strop. Sedaj že celi mesec nisem nobene videla, tako da upam, da jih ni več.

< Sporočilo je popravil katrin -- 7.10.2006 23:59:27 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem