writing-img

mraz??

clock-img

06.11.2007, 07:49

clock-img

fantekj

pencil-img

25

ali zna katera povedati  kako je pozimi ko je fajn mraz (-5, -10)...koko oblečeš 1 leto starega otroka in koliko časa je lahko sploh zunaj (če še ne hodi, torej ne miga sam)???

Hvala!!!

clock-img

06.11.2007, 09:02

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Čisto odvisno, kako ga oblečeš. Jaz sem moja dva, ko sta bila toliko stara in še v vožičku obleka v kombinezon, spodaj flis pulover in flis hlače, pa pokrita sta bila preko nog s ovčjo kožo, ki je bila v vozičku. Takrat nisem dala flis hlač pod kombinezon. Pa rokavičke, kapa, in obvezno sem ju namazala s kremo Wind& Wetter, ki je zaščitila obrazek. Časovno gledano, nekje med pol ure pa tudi do ure in pol..

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

06.11.2007, 12:18

clock-img

sazi

pencil-img

5175

moj sin zimo, ko je dopolnil 1 leto, še ni hodil
vedno, ko smo šli ven, sem ga imela v vozičku in v zimski vreči - je bil vedno topel, oblečen je bil pa enako, kot za notri (body z dolgimi rokavi, majčka z dolgimi rokavi, žabice in hlače) + ene debelejše nogavice in jopica iz flisa, pa obvezno kapa potegnjena čez ušesa
ko smo se šli pa sankat, je imel pa zimski pajac, ki ima tudi čez nogice take nogavice, kot je kombinezon

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem