writing-img

mrzle in potne rokice

clock-img

02.02.2005, 14:43

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

no, kaj pa to pomen, men se ze mesa...nas :duda: joka ( enkrat bolj, drugic manj) in res vec ne vem zakaj,...ima kakec cudne barve in vonja, sedaj ma pa tud mrzle in potne roke....:( kaj je to?

clock-img

02.02.2005, 15:06

clock-img

rubin

pencil-img

130

meni je patronažna rekla, da ima otrok mrzle in potne rokice, kadar mu je vroče (jaz sem pa mislila da ga zebe in ga še bolj oblačla), no tko da sem ga začenjala oblačiti normalno in sedaj je v redu.

clock-img

02.02.2005, 18:22

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Moj ima tudi ravno sedaj mrzle in potne rokice:zmeden: Sem tudi jaz mislila, da ga zebe. V stanovanju imam slabih 23 stopinj, oblečen pa je v dve bombažni majčki, bombažne žabice in copatke. Ali naj bi mu bilo prevroče? Jz sem že cel dan v flis puloverju, spodaj pa imam spodnjo majico, pa mi ni nič prevroče.

Lp, Boni

clock-img

02.02.2005, 18:41

clock-img

mika

pencil-img

6485

jaz tudi :duda: tako oblačim kot Boni, pa ima mrzle rokice. Ko pa spi pa ima tople. Nša patronažna je rekla da to ni nič narobe, ampak ne sme imeti mrzlih nogic. Ampak jaz ji kljub temu dam tanke rokavičke.

clock-img

02.02.2005, 20:19

clock-img

cinci

pencil-img

403

moja jih je mela zadnč tko k je bla prehlajena:( pa ponoč je pol še vročino dobla...mogoče se pa kej loteva,jst močno upam da ne no.

clock-img

13.05.2010, 22:58

clock-img

Alisa25

pencil-img

1

hej.
moja 3 mesece stara pupika ima večino časa, tudi ponoči potne rokice. kaj bi naj to pomenilo? Vedno, ko jo previjam ima tudi potne nogice in mrzle. Nevem več ali jo zebe ali ji je vroče? Oblačim jo tako kot sebe. Je možno da je to dobila po očetu,ker ima tudi on velikokrat potne noge, ko ga zebe v noge? Ker ene pa pišejo, da če ima otrok potne in mrzle roke in noge, da mu je vroče.. Hvala za odgovore že vnaprej. Lp

clock-img

14.05.2010, 08:30

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Moj Anej ima tud včasih mrzle in potne nogice...ko ga na previjalni slečem. Če ima zoknčke gor, ni tega. Mogoče ga takrat malo zazebe v noge oz. pride do temperaturne razlikeuser posted image  ampak temu ne posvečam pozornosti. Če pa ima potne in mrzle rokice, pa sem prepričana, da je otroku vroče.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem