writing-img

mrzle rokice

clock-img

10.08.2005, 08:23

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Zopet jaz..

Anej je star 7 tednov. In ne glede na to kaj delam vedno ima mrzle rokice..po cele dneve.. Rokavičk ne prenaša, tudi če ga pokrijem do vratu tako da ima rokice na toplem, znori in joče ko nor, ker vedno rad krili z rokami.. :zmeden: Pa sva sprobala že to, da mu jih pokrijeva ko že spi, in se zbudi pa spet jok.. :zmeden: Če ima nogice mrzle, mu obujem copatke, za rokice pa ne vem kaj naj.. Včasih mu jih s svojo sapo segrevam, a niso dolgo tople.. Drugače se mi ne zdi, da bi ga zeblo.. :zmeden:

Ima katera kakšen nasvet????

LP

Bobek

clock-img

10.08.2005, 08:28

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Vsi dojenči spijo tako, da imajo rokice zunaj. Tudi jaz sem jih najprej pokrivala, pa ni nič zaleglo. Tako sem ga pač bolj pokrila po telesu, pa kurili smo kakšno stopinjo, dve topleje, kot ostale zime.
Pokazatelj, da otroka zebe so nogice. Če so te hladne, ga zebe.
Tako, da mislim, da tudi tvojega ne zebe.

clock-img

10.08.2005, 08:39

clock-img

Žirafca Helena1

pencil-img

376

Pokazatelj da otroka zebe je tilnik. Če je hladen, ga zebe, če pa ne pa ni blema. Moj :duda: ima skoz mrzle rokice in nogice, pa ni bil še prehlajen. Ima pač tak krvni pretok.
:miska:

clock-img

10.08.2005, 08:43

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Žirafca ima prav. Pokazatelj je tilnik. Rokicein in nogice niso pkazatelj, saj se preko njih otrok hladi in so ponavadi mrzle. Tudi pokrivati jih ne smemo tako da bi jim roke pokrili.

clock-img

10.08.2005, 09:21

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Tilnik je pokazatelj, kadar je otroku vroče. Kako pa veš po tilniku, da mu je hladno. Če je "normalno" topel/hladen, pa res nisem vedela, ali mu je hladno. Vedela pa sem, kadar mu je vroče (potni, skoraj moker tilnik)

clock-img

10.08.2005, 09:34

clock-img

Anonimen

Nik je tudi v rokice ponavadi mrzel, sploh na kakem sprehodu,po telesu pa fajn topel tako da ni problema!:)

clock-img

10.08.2005, 09:56

clock-img

Anonimen

Vsi mali otroci imajo mrzle rokice in nogice.
Kot so že druge omenile,pokontroliraš ga za vratom,če je topel,ga ne zebe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem