writing-img

mullerjeve pleničke

clock-img

08.04.2005, 15:21

clock-img

KSENIJAJ

pencil-img

41

Pozor! V Mullerju so pred kratkim imeli pleničke v akciji - naše spuščajo gel. :zmeden:

Kaj naj naredim s takim paketkom? Najraj bi ga nazaj nesla!:(
Punce pa še neki mi povejte, a so vse pleničke, ki so v akciji sfalena pošiljka?

pozdrav,
k.

clock-img

08.04.2005, 15:28

clock-img

polona2

pencil-img

2144

A imaš v mislih Babydream, ker te uporabljamo mi, pa ni bilo nobenega gela na spregled, se mi je pa to redno dogajalo pri poljskih Pamperskah, imela sem tudi v času akcije kupljen paket Babydream pleničk, pa je bilo vse o.k.:zmeden:.

clock-img

08.04.2005, 15:29

clock-img

dejčka2

pencil-img

302

Meni je pa pri pamperskah gel ven padal,sem jih proč vrgla in ostala na dm znamki.

clock-img

08.04.2005, 15:32

clock-img

Anonimen

Jaz jih kupujem v Mullerju pa nikol še nisem imela težav. Po mojem je to čisti slučaj. Nazaj jih nesi pa bo.

clock-img

08.04.2005, 16:38

clock-img

sarči

pencil-img

370

Aje kjera probala že pleničke BABY LOVE? Se jih kupi v dm,baje da so fuuul dobre!:zmeden2: A je res?

clock-img

08.04.2005, 16:57

clock-img

Anonimen

Jaz sem jih kar dolgo uporabljala in so res fajn, so ble edine ki niso premočile in še ugodne so.

Zdaj windel slips (na hlače) še vedno kupujem Babylove, navadne za čez dan pa v Mullerju babydream, ker so mal cenejše.

clock-img

08.04.2005, 18:07

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Tudi mi smo v akciji kupili 5 paketov Aktiv fit. Št.4 (no alja:bravo::bravo::bravo::bravo:) V glavnem nič ni bilo narobe z njimi:zmeden:

Gel je pa padal iz pampersk navadnih(mislim da so ble takrat total care:zmeden:).Vse te pa so bile made in poland(v DM, Mercatorju, Sparu, Tušu, povsod)

:kuza::kuza:

clock-img

08.04.2005, 20:00

clock-img

india

pencil-img

5342

Z DM-ovimi nisem bila nikoli zadovoljna, pač pa z milerjevimi pa ja, odkar jih uporabljam.

clock-img

08.04.2005, 22:26

clock-img

Anonimen

Vedno bolj opažam, da gel puščajo fixies pleničke, pa DM-ove tudi. O Mullerjevih pleničkah sploh ne bom govorila. Zato sem začela čez dan uporabljati kar hlačne bombažne pleničke (imamo zalogo še iz začetka) te papirnate pa samo ponoči in če gremo kam ven.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem