writing-img

multivitaminski sirup

clock-img

28.08.2006, 14:45

clock-img

Anonimen

prosim za nasvet:rada bi tamali 2 letnici dala nek multivitaminski sirup,pa tudi kakšnega za okrepitev imunskega sistema,ampak vse kaj je na bazi medu ali propolisa ne pride v poštev ker jih ne mara-niti čebelice maje,niti tisti od fitobimbi,celo noče ni pikovit.Če je kaki z okusom jagode al kaj podobno?

clock-img

28.08.2006, 14:59

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Floradix KINDERVITAL za otroke - vitaminski dodatek za zdravje in vitalnost (vsebuje rastlinske izvlečke /iz korenja, janeža, vodne kreše, grenke lupine pomaranče, sadov koriandra, koprive, špinače, cvetov kamilice/, za sladilo pa so uporabili naravne sokove /koncentrat hruškovega soka, pomarančnega soka, sok rdečega grozdja in koncentrat soka acerole/ in javorjev sirup). Vitamini: vitamin A, D, E, C, B1, B2, B6, B12, kalcij, niacin

*brez kemičnih konzervansov, brez alkohola, brez glutena in kvasa...

** niti ni tako slabega okusa (p.s.: naš pikovita in čebelice maje tudi ne mara)

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

28.08.2006, 16:11

clock-img

bini

pencil-img

1623

tud naša dobiva KINDERVITAL ... in glede na to, da ne mara nobenga sadja in zelenjave, ji ta očitno daje dost vitaminov, da je zadnje mesece kar ok glede zdravja... ampak pravo obdobje, ko se bo to pokazalo šele prihaja user posted image

Svet je lep!!

clock-img

28.08.2006, 19:52

clock-img

Karla13

pencil-img

11

Kaj pa tablete (oz. bonbon, da ubijemo dve muhi na en mah user posted image )? Jaz ji dajem acerolo od Natural Wealth-a, ki je 100% naravna, vsebuje pa ogromno vitamina C. Imajo jo tudi v lekarni, drugače pa jo jaz kupim kar prek spleta (http://www.difar.si), ker je precej cenejša.

clock-img

29.08.2006, 00:08

clock-img

činča

pencil-img

24

multisanostol,kupiš ga v lekarni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem