cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mustela

clock-img

14.11.2007, 22:54

clock-img

simona76

pencil-img

255

Pozdravljene!
Opazila sem, da ste mnoge hvalile kozmetiko od Mustele. Ker ima hčera suho kožo (stara 6 m), sem se odločila, da kupim to kremo, za suho kožo. V lekarni mi lahko to naročijo, ker nimajo na zalogi, a baje da obstaja kar 6 različnih vrst krem za suho kožo od tega proizvajalca. Mi lahko katera svetuje, katero nabavit? Ali obstaja kakšen katalog njihovih izdelkov tudi na internetu? Nikjer nisem našla nobene pametne informacije.
Hvala za pomoč.

clock-img

14.11.2007, 22:56

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Prvič slišim za to kozmetiko.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

15.11.2007, 06:02

clock-img

žarnica

pencil-img

706

mi imamo od Mustele kremo za temence,peno za temence in kremico za suho kožo COLD CREME,sem hčerkico samo enkrat namazala,pa je imela čist gladko kožico. priporočam

clock-img

15.11.2007, 07:48

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Mi smo to kozmetiko uporabljali, ko je imel gospodič znake atopičnega dermatitisa - suho kožo. Takrat so nam jo priporočili in so jo celo v naši mali lekarni  naročili. je malo dražja, imajo pa res vse.
Seveda imajo v lekarni tudi kataloge, nam ga je takrat le pokazala, ker so šele naročali stvari.
Smo pa uporabljali kremo za mraz, za po telesu in olje za umivati. Še vedno pa uporabljamo nekaj podobnega vazelinu za bolj izpostavljena mesta mrazu in je super. Priporočam!

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

15.11.2007, 07:56

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Katalog od proizvodov v slovenščini sem jaz dobila v lekarni, drugače imaš int. stran, samo ni v slo. http://www.mustela.com/index.htm

Mi imamo tudi nekaj teh proizvodov doma (cold cream, šampon in za kopanje, pa za temenca smo tudi imeli in kremo plen.izpuščaju).
Je malo dražja kozmetika, ampak zelo kvalitetna. Pri nas se je zelo dobro obnesla. user posted image

clock-img

15.11.2007, 08:02

clock-img

moci

pencil-img

5572

tudi mi imamo cold kremo. 

clock-img

15.11.2007, 08:48

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Imamo hidratantno kremo, ker ima suho kožico po obrazu(eno tubico imamo 9 mesecev), šampon 2 v 1 in hidratantno kremo s kremo za mraz v stiku. Ta se še najbolj obnese, ker se ne mara mazat, s tem pa samo malo po koži pobožaš in je. Sicer je malo dražja ampak se res malo porabi.

clock-img

15.11.2007, 10:22

clock-img

simona76

pencil-img

255

Hvala za informacije!

clock-img

15.11.2007, 10:22

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Jaz sem dobila katalog v slovenščini v lekarni. Kupila sem nato šampon proti temencem v peni in je res super zadeva! Sploh ni treba česat in kaj jest vem kaj še počet samo peno damo gor ga malo zmasiramo in speremo. Ful diši in kar tako lepo oblogo mu naredi na lasišču. Zdaj grem pa kupit še kakšno kremo za telo.

clock-img

15.11.2007, 10:24

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Na katalogu piše tel. uradnega dobaitelja 01 568 07 56 pa pokliči za katalog! Mediforma d.o.o. piše so pa v Trzinu, Motnica 5

clock-img

15.11.2007, 10:25

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Mi imamo kremo za temenca pa se fino obnese. Nisem pa vedla da obstaja tud šampon. Če ne bo ta nadloga kmalu zginla bom še šampon probala.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

15.11.2007, 10:30

clock-img

neja24062007

pencil-img

557

simona76 imaš ZS

clock-img

15.11.2007, 10:30

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Mi za našega user posted image  uporabljamo od Mustele in ima mali zelo lepo kožo:
olje za kopanje, mlečno kopel za otroke, peno za kopanje, šampon, šampon in gel za kopanje 2 v 1, hidratantno mleko, Cold kremico (za sprehode, saj je za suho kožo), Hydra stick s cold kremco (ful v redu, saj samo naneseš brez mazanja, še posebej fajn za uporabiti, ko si zunaj na sprehodu).

clock-img

15.11.2007, 21:30

clock-img

kety99

pencil-img

113

Tudi mi imamo kar nekaj kozmetike od Mustele in smo fuuul zadovoljni z njo!

clock-img

15.11.2007, 21:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.11.2007, 16:33

clock-img

tina1976

pencil-img

45

mene pa zanima, pri kateri starosti otrok ste začele uporabljati to kozmetiko. 

clock-img

20.11.2007, 17:15

clock-img

pikipu

pencil-img

212

Jaz sem za ta malega začela uporabljati kremo pri atopičnem dermatitisu, pa trdo milo, pa šampon za temence, pa tekoče milo in mleko za po kopanju, posebej za suho in občutljivo kožo. Mislim, da je bil ta mali star nekje 3 mesece. Nam jo je priporočila naša pediatrinja. Z vsemi proizvodi sem bila precej razočarana. Koža ni bila nič manj suha, po šamponu za temence pa je mali dobil takšne izpuščaje, ki so bili na pogled še bolj grozni kot temence same. Milo in mleko sem poskusila tudi sama in je bila koža nič kaj prijetna na otip. Osebno te kozmetike ne priporočam. Očitno nam ta linija ne ustreza. Sedaj že več kot deset mesecev - mali je star 15,5 meseca - uporabljam kozmetiko Eucerin, ki nam jo je za ta malega priporočila alergologinja. In je super.

clock-img

20.11.2007, 20:36

clock-img

simona76

pencil-img

255

Pa se ponovno oglasim jaz. Sem nabavila kremo za suho kožo in po parih dneh so učinki vidni. Ne morem verjet. Kjer je imela flekce suhe kože (posebej se je videlo po kopanju) ima zdaj čisto lepo kožo oz. zelo rahlo vidno, da je bila tam suha user posted image . Nam odgovarja.

clock-img

20.11.2007, 20:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.02.2009, 09:21

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Tudi sama sem izbrala oz. bom izbrala Mustelo. Kakšne pa so kaj cene, nikjer ne najdem cenika. Vsaj približno.

Hvala.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

03.02.2009, 10:47

clock-img

tonks

pencil-img

41

Pena- šampon za temenca okrog 10-11 evrov.

clock-img

03.02.2009, 22:36

clock-img

polona5

pencil-img

188

Suhi dojenčkovi koži je namenjena od Mustela krema imenovana STELATOPIJA - ta naj bi otroški koži obnovila njen lipidni sloj - je prav za atopično kožo. Uporablja se jo lahko za obraz in telo. Lp

clock-img

03.02.2009, 23:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Mi imamo kremo za temenca pa se fino obnese. Nisem pa vedla da obstaja tud šampon. Če ne bo ta nadloga kmalu zginla bom še šampon probala.

Krema je namenjena bolj trdovratnim temencem, pena je pa bolj kot preventiva mišljena ... mi smo imeli bolj trdovratne in sem ji vsak drug dan (5x) zvečer s kremo glavico namazala, pokrila s kapico, pustila čez noč in ji zjutraj s peno umila glavo ... no in smo se jih končno znebili, ker prej z nobenim oljem ni šlo stran. Smo pa tudi mi blazno zadovoljni s to kozmetiko ... imamo še cold kremo za ven, tekoče milo za kopanje in pa vlažilne ropčke za rito sem kupila če gremo kam na obisk ... doma sta pa itak voda in vatka zakon. Tamala ima lepo kožo po tem in fuuuul diši user posted image . Je pa res malo dražja kozmetika to ... samo naprimer za tekoče milo, ki ga uporabim 2x na teden pri opanju po 2 kapljici sem dala 12€, samo je pa tako velika embalaža, da bo do konec poletja sigurno držal. Cold krema je bila okoli 8€, robčki pa okoli 11€.

clock-img

04.02.2009, 09:41

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Punce, hvala za odgovore.user posted image

Otika, spet ti.user posted image user posted image user posted image Pomagaš, če le lahko. Pridna punca.user posted image user posted image user posted image
Imava pa midve čisto podobne okuse.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

04.02.2009, 12:56

clock-img

Anonimen

Spet jaz, ni kaj user posted image ... pomagam če le lahko, pa zdaj po novem, če tamičkena panča user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem