writing-img

načrt spanja po Pantleyevi

clock-img

15.02.2007, 17:27

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Dober dan.

Tiste, ki ste se lotile Pantleyeve metode uspavanja...bi nam zaupale vaš načrt spanja? Kdaj ste počele kaj?

Hvala!

Cvetim...

clock-img

15.02.2007, 23:59

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Če se prav spomnim, sem se prvo noč nekaj matrala pisati, potem me je pa minilo, ker sredi noči s svinčnikom na list zapisovati, kdaj se je otrok zbudil, kdaj zaspal, res ne gre (spanje v skupni postelji je fajn ravno zato, ker mami med nočnim dojenjem še prej zaspi nazaj kot otrok). Smo zatem opustili vse metode in upanje, da se da kaj narediti. Pri 2 letih in pol spi, vmes smo, ko ej bila nuja, vžgali tehniko joka... Pri drugi vem, da bo že spala, ko bo primerno stara, pa brez načrtov. user posted image
Žal v zvezi s tem nisem dala nobene ideje. user posted image No, vprašanje je bilo glede uspavanja, jaz pa o spanju. V glavnem, pri nas je Pantleyeva pogorela na celi črti (tudi tehnike uspavanja se niso prijele - mi očitno manjka potrpežljivosti).

< Sporočilo je popravil Anja167 -- 16.2.2007 0:02:13 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem