writing-img

načrtovanje 2.nosečnosti

clock-img

28.02.2009, 08:42

clock-img

Anonimen

zdravo,

mene pa zanima če je katera ki se trudi 2.zanositi? Me zanima v kolikšnem času vam je uspelo, mi upamo da prve user posted image  nebo.
Zanima me tudi če je katera ki je zanosila imela že pred izostankom user posted image  takšne čudne občutke, (zgaga, čeprav nič tazga ne poješ, občasne slabosti) ne da pretiravam ali pa si domišljam ampak je to res pa me zanima če je možno da bi bil to že kakšen znak user posted image ?

Želim vam veliko sreče in čimprejšnje zagledanje user posted image .

clock-img

28.02.2009, 09:21

clock-img

tailor

pencil-img

229

jaz sem zdaj v tretje noseča res ,da sem komaj 6 tednov če..,pa še nimam nobenih znakov naredila sem pa tri teste in nite enega nismo načrtovali.tak da najbolje it v lekarno in kupit tester da to potrdiš,srečnouser posted image

clock-img

28.02.2009, 10:54

clock-img

Anonimen

Tudi jaz si zelo želim tretjega otrokamvendar mož ni najbolj navdušenuser posted image To me zelo žalosti.Prvi otrok je že star 6 let,drugi je še dojenček,vendar men se zdi,da če ne bova imela še tretjega,da mi bo zelo hudo.Čeprav sem se za drugega težko odločila,zdej sem pa nekako not padla zato je želja tok močna.

clock-img

28.02.2009, 13:10

clock-img

Anonimen

ja ane ko si enkrat noter kar ne moreš ven, tolk te očarajo teli naši otročički, jaz pravim zakaj nebi imel če lahko imaš.

ANONIMNA- držim pesti da se bosta uskladila in da bo kmalu kakšen user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem