cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

naš današnji dan......

clock-img

09.04.2005, 18:22

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

ma kje ste vse:zmeden::zmeden::((:((nič se ne dogaja,pa še vreme je :hudicek:,tako da niti ven ne moremo:((timi tečnari ker ne mora ven,je pa nehalo deževat,tako da ga bo bobo;)peljal malo ven na sprehod na ramenih9nebesa
danes se je pa obul teniske sam:bravo::bravo:sleče se tudi že sam:bravo:obleče pa še ne:)-
in ko smo bili v trgovini so mu 5x rekli punčka,dovolj je bilo,zelo mi je žal,ker ima ful lepe laske in dolge in skodrane, ampak mislim da jih bom v pon. postrigla:((:((:((:((tolažim se s tem da mu vsaj vroče ne bo (toliko) in da se ne bo potil:zmeden2:
no se je v našem današnjem dnevu zgodilo,kaj pa vam?:zmeden2:

lp,Katja iz deževnega in zasneženega:)-:)-:)-:)-:morje:

clock-img

09.04.2005, 18:49

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Glupe debate so spodej,KATJA...2.del :)-:)-:)-:)-!!!
Tm so/SMO!!

clock-img

09.04.2005, 19:14

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

:ups::ups::ups::ups::ups::ups:vem ja,ampak četak dolgčas:zaspan:a se dol kaj dogaja:zmeden2:bom rajši harry potterja igrala:bravo::bravo:

clock-img

10.04.2005, 08:15

clock-img

india

pencil-img

5342

Katja, jaz fanta vedno ostrižem na krtačo, klub lepim laskom, tudi Pio postrižemo na kratko čim je bolj toplo, pa ima lepe blond, mehke laske, a vseeno je bolj za njo, da jih je manj,ker ji je fuuul vroče.

Saj bodo zrasli!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:
Ti pa kodre shrani,pa jih boš lahko občudovala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem