writing-img

na šverc

clock-img

27.09.2008, 18:36

clock-img

Anonimen

Ravnokar sem prišla iz sexa na šverc.Mož je na vožnji jst pa takole.Sej mam ful slabo vest,ampak ne morem si pomagat,rada bi nehala pa ne gre.Kaj mi svetujete?

clock-img

27.09.2008, 18:37

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Loči se....pa sexaj legalno!

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

27.09.2008, 18:41

clock-img

enkratna

pencil-img

821

Povej možu, sem prepričana, da se bo česa spomnil....

clock-img

27.09.2008, 18:42

clock-img

Udb

pencil-img

5380

IZVIRNO SPOROČILO: nanč

Loči se....pa sexaj legalno!

user posted image

clock-img

27.09.2008, 18:54

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

mislim da si na pravem forumu.
Slabo vest imaš? daj nehaj, zakaj pauser posted image user posted image user posted image

Groza

clock-img

27.09.2008, 19:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
iz sexa na šverc

user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2008, 20:14

clock-img

Anonimen

Možno je da tudi mož kje kaj podobnega šverca. Jej, jej. 

clock-img

27.09.2008, 20:18

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Ravnokar sem prišla iz sexa na šverc.Mož je na vožnji jst pa takole.Sej mam ful slabo vest,ampak ne morem si pomagat,rada bi nehala pa ne gre.Kaj mi svetujete?

Lepa gesta za lepo skupno življenje. user posted image

Uporabljaj pamet, ženska! (nasvet)

clock-img

27.09.2008, 21:25

clock-img

matejchy

pencil-img

1500

po toči zvoniti je prepozno

clock-img

27.09.2008, 21:48

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Vibrator si nabavi.

clock-img

27.09.2008, 23:00

clock-img

Anonimen

Ko pride moz domov ga povprasaj za mnenje, on ti bo najbolje znal svetovat.

clock-img

27.09.2008, 23:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.09.2008, 09:46

clock-img

Anonimen

user posted image  

clock-img

28.09.2008, 11:00

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Mislm, pol pa ne nehaj...user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

28.09.2008, 11:17

clock-img

Tiček

pencil-img

21

Ja eni ste pa ful kritični. Ženska ima pač potrebo pa si ne zna pomagat. So pač tudi taki na tem svetu. To je za njo isto kot za nekatere lakota, če ni doma za jest greš pa drugam, sam de si sit.Še zmeraj boljše to kot pa da se od dolgčasa vrže u alkohol.
Seveda pa ne odobravam tega kar dela.

clock-img

28.09.2008, 11:59

clock-img

M1987

pencil-img

656

Ha ha Tiček user posted image user posted image  Mogoče jo lahko ti potešiš lakote? user posted image  Itak da ni prav kar počne, naj se najprej reši zveze pa potem sex-a kokr jo je volja user posted image  Upam, da njen mož ni slep user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

28.09.2008, 14:13

clock-img

ASPT

pencil-img

7

Ne vemo vseh okoliščin...

Mogoče je debela in grda in se je dec doma zaradi tega noče dotaknit...Pa se pač "tolaži" pri kakšnem potrebnežu, ki mu je vsaka dovolj dobra.
Saj veste on vic, zakaj je bog ustvaril alkohol?user posted image

clock-img

28.09.2008, 16:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ASPT

Ne vemo vseh okoliščin...

Mogoče je debela in grda in se je dec doma zaradi tega noče dotaknit...Pa se pač "tolaži" pri kakšnem potrebnežu, ki mu je vsaka dovolj dobra.
Saj veste on vic, zakaj je bog ustvaril alkohol?user posted image

A ti si pa lepotica da se kar šika. Ne vem zakaj ljudje zmer gledajo na zunanjo lepoto, ko ta še zmer je izginla z leti, pomembna je notranja a si ti pošten dobr itd. Debeli so tud lepi po svoje pa ponavadi so bolj vesele narave in dobri kot suhi. Ne vem zej če pa nis skor anoreksičen da skor komi skup stojiš pa nis lep si pa kao grd pa debel.

mogoče pa še nis slišala da suhi se pa še zrediti ne morjo ker so preveč žleht. Saj tko je moja stara mama rekla pa je bla suha.

Pa brez zamere pa ne mečem vse suhe v en koš.

clock-img

28.09.2008, 17:11

clock-img

ASPT

pencil-img

7

A ti si pa lepotica da se kar šika. Ne vem zakaj ljudje zmer gledajo na zunanjo lepoto, ko ta še zmer je izginla z leti, pomembna je notranja a si ti pošten dobr itd. Debeli so tud lepi po svoje pa ponavadi so bolj vesele narave in dobri kot suhi. Ne vem zej če pa nis skor anoreksičen da skor komi skup stojiš pa nis lep si pa kao grd pa debel.

mogoče pa še nis slišala da suhi se pa še zrediti ne morjo ker so preveč žleht. Saj tko je moja stara mama rekla pa je bla suha.

Pa brez zamere pa ne mečem vse suhe v en koš.

Torej SI debela?

clock-img

28.09.2008, 17:41

clock-img

sinnerka

pencil-img

235

zgleda da jeuser posted image

clock-img

28.09.2008, 19:10

clock-img

Anonimen

ne pa nisem mam ravno prav kg, nisem pa ta 1 anonimna.

clock-img

28.09.2008, 19:10

clock-img

Anonimen

sam na jetra mi pa gre ko ljudje gledajo sam zunanjost

clock-img

28.09.2008, 21:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.09.2008, 21:28

clock-img

Anonimen

ne nisem jz ta k je to napisala nisem še nikol svojega fanta prevarala in ga tud nimam namena ker ga imam ful rada.

Sem druga nisem ta. Pa tud teoretično če bi ga to kle gor nebi pisala.

Ampak nimam nič proti temu kar ste napisale kle gor se strinjam z vami sam to da je kao če si debel si pa grd to me je pogrel.  Kje pa je rečen da če si pa suh si pa lep.  Je lohk še bol lepa pa skoz vara.

NISEM PA JZ TA KI JE TO KLE GOR NAPISALA OZ ODPRLA TO TEMO.

pa nimam ne proti suhim pa ne proti debelim nič. Sam to me moti da vsi gledajo na zunanjost.  Zame je najpomembnejša notranjost.

Da spoštujem partnerja, da sem dobra do soljudi, da če je mogoče pomagam, sej ma vsak napake tko mam jih tud jz pa drugi tud. 

Sam da bi pa partnerja prevarala to pa nikoli raj prej razdrem vezo sam je ne mislim ker se imam z njim prelepo.

clock-img

28.09.2008, 21:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem