writing-img

na Madžarsko po cunjice

clock-img

01.07.2005, 10:49

clock-img

tinkara333

pencil-img

58

Zanima me če je katera od vas nabavljala cunjice za dojenčka in zase na Madžarskem? A je tam tista tržnica vsak dan ali je samo ob določenih dnevih. A mogoče katera tudi ve kam na Madžarskem se najbolj splača it in koliko je to od slovenske meje?:zmeden:

clock-img

01.07.2005, 10:55

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Moja svakinja je za svojega sina skoraj vedno tam (Lenti) kupovala obleke. So zelo poceni in lepe, ne pričakuj pa ne vem kakšne kvalitete! Mislim da je ta tržnica ob četrtkih in ob sobotah.

clock-img

01.07.2005, 11:00

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Za čist tamajčkene tam ni kaj prida,vsaj pred leti ni bilo,pri nas dobiš tudi pocen stvari,no odloči se sama.

clock-img

01.07.2005, 11:55

clock-img

aprilka

pencil-img

25

lep pozdrav. Tudi sama sem šla na madžarsko po stvari za mojega:duda: vendar sem domov šla zelooooooooooo razočarana:grrr: tak da se niti ne sili tja. NI ničesar. Tu dobiš lepše stvari kot tam po skoraj isti ceni. zdaj pa se sama odloči. Pa lepo nabavi.:racka:

clock-img

01.07.2005, 14:04

clock-img

Anonimen

Jaz živim ob meji pa kupujem kar pri nas. Tisto, kar je kakovostno, je enako drago kot pri nas, se mi zdi, da še malce dražje. Na tržnici pa nisem nikoli kupovala. Splača pa se kakšno nosečniško cunjico kupit.

clock-img

01.07.2005, 16:14

clock-img

Anonimen

baje se da v avstriji in v italiji kupiti celo taveliko vrečo cunjic za 100EUR

clock-img

02.07.2005, 09:13

clock-img

Anonimen

Mi smo na Madžarskem nabavili le posteljnino z baldahinom, pa je bila res občutno ceneje kot tukaj...pa nič manj lepa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem