writing-img

na koliko časa zamenjate jogije?

clock-img

25.05.2006, 10:18

clock-img

karmy

pencil-img

2530

sem nekje brala da je priporočljivo menjat jogije na 5 let...user posted image pa me zanima ali jih vi menjate in/ali na koliko časa? 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

25.05.2006, 11:17

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Ma ne vem, meni se zdi 5 let malo hitro za jogi menjat. Jaz mam mojega tu nekje dolgo, pa je kot nov. Ma pa tak moj kot od mojga (mava vsak svoj jogi, ne v enem na ta veliki postli) ma pralno prevleko (na zadrgo) pa to vsake tolko operem. Je a res, da nimam vzmetnic, ampak jogije iz kokosove pene. Po moje jogi menjaš, ko ni več fajn spat na njem...

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

25.05.2006, 13:23

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Mi jih imamo 3 leta in že razmišljam o menjavi... Kaj pa vem, se mi zijo že mal udrti, pa polni prahu, čeprav jih skoraj vedno ko menjam  posteljnino, "strkam" user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

25.05.2006, 13:26

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Ma na 5 let se mi zdi malce preterano. Ma imam tolk star jogi, pa se mi še ne zdi da bi ga mogla zamenjati. Imam pa nad jogijem tist nadjogi ( kupila v odeji, Šk. Loka), k se ga lahko pere, tako da imam občutek da imam malo manj pršic. Lahko si pa zapojem pesem Ali občutek me ne vara,.....user posted image

clock-img

25.05.2006, 13:37

clock-img

kitty

pencil-img

100

Od 15-20 let. user posted image

clock-img

25.05.2006, 13:37

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Ta jogi na katerem sedaj spim je strar 7 let in ga bom v enemu letu zamenjala...drgač pa pravim po potrebi....saj se vidi kdaj je jogi za stran....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

29.04.2007, 08:46

clock-img

MAJDA22

pencil-img

141

Mi imamo jogi star 5 let, pa še trenutno ne razmišljam o menjavi (mogoče čez 2 do 3 leta).
Je pa res, da smo prvič menjali jogi, ko je bil star 8 let. Mislim, da bomo tudi pri tem tako naredili.
Več kot 10 let ne bi smeli imeti jogi, pa ne zaradi čistoče (saj obstajajo globinski sesalci), ampak struktura oz. jogi se na sredini posede.

LP!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem