writing-img

na trebuhu

clock-img

06.07.2005, 10:49

clock-img

mala važička

pencil-img

146

Pozdravljene.

Sem v 12. tednu in me zanima do kdaj je priporočljivo spati na tebuhu.
Jaz sem vedno najraje spala na trebuhu, zdaj se pa vedno ponoči ko se zbudim obrnem na bok, ker imam tak občutek kot da je otrok preveč stisnjen.
Ali mislite da je dobro spati na trebuhu dokler mene ne moti ali lahko dejansko otroka preveč stisnem.

lp, Katja

clock-img

06.07.2005, 11:00

clock-img

Udb

pencil-img

5380

dokler te ne tišči - mene je začel okrog 18.tedna

clock-img

06.07.2005, 11:09

clock-img

petja

pencil-img

998

Noben problem ni, če spiš na trebuhu, ker z otrokom ne bo nič narobe (ni stisnjen ...). Problem bo ratal zate, ker te bo začelo tiščati. Tako kot je napisala Udb, je tudi mene začelo tiščati tam nekje v 18. tednu, ko sem bila na dopustu in se nisem mogla sončit :)-:)-:)-. In zdaj sem na trebuhu bolj rjava kot po hrbtu :)-. Vsaj meni se zdi!

V glavnem, brez panike, ti kar spi na trebuhu dokler lahko.

Lp, Urša

clock-img

06.07.2005, 12:21

clock-img

Anonimen

Meni je gin. ravno rekla, da lahko spim na trebuhu dokler me ne tišči, ko bom pa imela najmanjši občutek da me tišči, pa se ne sme več ležati na trebuhu.

clock-img

06.07.2005, 12:37

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

brez skrbi lahko ležiš na trebuščku - telo bo samo začutilo kdaj je čas, da to ni več dobro in ti ne bo preostalo drugega, kot da se obrneš na bok ali hrbet....

clock-img

06.07.2005, 13:51

clock-img

žlička

pencil-img

955

kot so ti napisale ze predhodnice......mene so pa prsi zacele motit in zaradi tega nisem mogla spati na trebuhu

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem