writing-img

na wc z dojenčkom?

clock-img

10.04.2009, 11:51

clock-img

pikapoka315

pencil-img

86

Ne vem kje naj vprašam, pa bom kar tu... Kako hodite na wc ko ste nekje na sprehodu z user posted image  in ste same? Ga vzamete s seboj na wc? A voziček kar pustite nekje stat (recimo če so stopnice) ? Kaj pa torba?
Mene je danes tako tiščalo (pa ne samo danes, večkrat se mi to zgodi), da sem sigurno podrla rekord v hitri hoji do doma. Ponavadi ravno pridem do Tivolija, ali pa na grad in me pritisne. Pa še veliko pijem...

user posted image

clock-img

10.04.2009, 12:03

clock-img

Anonimen

jz svojga vzamem s seboj k se mi zdi da ga ni zapuščat, kjer koliuser posted image če so pa stopnice voziček pustim nad stopniščem user posted image in torbo pa vzamem s seboj, še zdaj hodi moj sinko z mano pa ima tri leta in pol pa gre kr z mano v WC, kaj češ tujim ljudem pa ne zaupamuser posted image

clock-img

10.04.2009, 12:31

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz jo vzamem za sabo, če imam šanso grem na wc za invalide, ker tja lahko grem z vozičkom. Drugače pa voz pustim zunaj.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

10.04.2009, 12:38

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

Z vozičkom nimam kam it na wc,je misija nemogoče.e sem že morala it,sem otroka pustila pri kelnarci oz. natakarici da se lepše izrazim

clock-img

10.04.2009, 22:16

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

na wc za invalide user posted image

clock-img

10.04.2009, 22:18

clock-img

veveričica

pencil-img

343

ne grem na te umazana smrdljive veceje z dojenčkom se  rajši  u hlače  ,če nebi zdržala do doma

clock-img

10.04.2009, 23:01

clock-img

tropical

pencil-img

2079

Do zdaj nisem mela teh problemov, ma zagotovo bi šla na wc za invalide, saj drugega ti ne preostane. O tem sem že razmišljala v Qlandiji, ko sem šla sama z njim.

clock-img

10.04.2009, 23:37

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: veveričica

ne grem na te umazana smrdljive veceje z dojenčkom se  rajši  u hlače  ,če nebi zdržala do doma

ja, pod stekleno kupolouser posted image  jih je treba dat....

itak da sem šla vedno na wc za invalide, sem jih imela že naštudirane user posted image  če pa smo bili v avstriji pa imajo skoraj po vseh nakupovalnih centrih posebno velike wcje za mamice z vozički....

in moj mali je preživel vso bedo in smrad javnih sekretov....živ in zdrav, če pa so mu ostale kakšne psihološke posledice, pa bomo videli v roku desetih let...mogoče že prejuser posted image

...vox populi...

clock-img

11.04.2009, 00:26

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

haha rija, super si napisala. Moja je tud navajena wc-jev za invalide, tja sem se navečkrat spravila z njo v vozičku.

clock-img

11.04.2009, 01:25

clock-img

veveričica

pencil-img

343

hahaha duhovitouser posted image tvoje mnenje  rija.jaz pa sem povedala svoje.tako kot jaz imaš tudi ti pravico  do svojega mnenja  ampak  humor na moj račun pa res ni treba špilat.pa  ne me zdj pojest.hvalauser posted image

clock-img

11.04.2009, 05:28

clock-img

roberta

pencil-img

503

ja, vedno z dojenčkom. doma me gleda z stola ali tal, ko sva v javnosti oz. zunaj pa z mojega naročja. zoprno, neudobno, a je treba opravit user posted image  

clock-img

11.04.2009, 07:22

clock-img

pikapoka315

pencil-img

86

Sej v nakupovalnih centrih, kjer res imajo wc-je za invalide, se mi ne zdi problem. Sam jaz sem bolj poredko tam z vozičkom.
Midva dostikrat špancirava po centru ljubljane (pa kot sem že napisala, tivoli, rožnik, ljubljanski grad, špica ob ljubljanici,...) tu pa ne vem da bi bil kak wc za invalide. No, če katera ve, da bi kje bil, naj mi prosim napiše.
Hvala

clock-img

11.04.2009, 16:42

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka315

Kako hodite na wc ko ste nekje na sprehodu z user posted image  in ste same? Ga vzamete s seboj na wc? A voziček kar pustite nekje stat (recimo če so stopnice) ? Kaj pa torba?

Kaj je s torbo? A torbo bi vzela, dojenčka pa ne, če prav razumem?

Sicer do zdaj še nisem naletela na tak problem ali pa sem se že kako znašla, se ne spomnim.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

11.04.2009, 16:45

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Narobe razumela user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

11.04.2009, 22:55

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

IZVIRNO SPOROČILO: veveričica

to bi pa rada vidla........user posted image

clock-img

12.04.2009, 00:16

clock-img

Anais Nin

pencil-img

117

1. WC za invalide - vanj zapeljala voz

2. Si izbrala zadnji WC, pustila odprta vrata in voziček pred vrata, da sem ga lahko nadzorovala

3. Če to ni bilo mogoče, ga vzela v naročje, šla v WC in ga med lulanjem držala v naročju (ampak to je bilo, ene parkrat)

clock-img

14.04.2009, 09:29

clock-img

N.SI

pencil-img

194

Uh, jaz bi (se mi še ni zgodilo in upm, da se ne bo) se nekako pomatrala in šla z otročkom v wc... Ter vzela tudi torbo s seboj, voziček pa kje parkirala...

Si ne predstavljam pustiti otroka pri kaki tujki ali tujcu... se takoj spomnem na ugrabljene otroke, ki jih nikoli več ne najdejo... brrrr

clock-img

14.04.2009, 13:35

clock-img

nežka

pencil-img

289

IZVIRNO SPOROČILO: Anais Nin
1. WC za invalide - vanj zapeljala voz
2. Si izbrala zadnji WC, pustila odprta vrata in voziček pred vrata, da sem ga lahko nadzorovala
3. Če to ni bilo mogoče, ga vzela v naročje, šla v WC in ga med lulanjem držala v naročju (ampak to je bilo, ene parkrat)

Enako!

clock-img

14.04.2009, 13:47

clock-img

blemma

pencil-img

250

Tudi jaz uporabim wc za invalideuser posted image

... in končno je prišla moja princeska Emma, 8.5.2008 ob 16.43.

clock-img

14.04.2009, 20:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.04.2009, 10:06

clock-img

andrejkam

pencil-img

192

Jaz zadnjič ne bi zdržala do Name, pa sem šla na bavarcu v Eurocenter, ful je čisto ... ne rabiš steklene kupoleuser posted image

clock-img

15.04.2009, 23:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem