writing-img

na zacetku poti

clock-img

30.06.2005, 20:09

clock-img

ursi

pencil-img

685

Najprej lep pozdrav vsem klepetalkam na tem forumu. Sem nova med vami in na zacetku nosecniske poti.:nosecka: No, ce bi steli od prvega dne zadnje menstruacije, potem sem v 7 tednu. Tako vesela sem bila, ko se je test pravilno obarval in prekrizal, sedaj pa tolk trpim. Zelo mi je slabo, vse kar pojem tudi izbruham. :zmeden:Naslednji teden imam prvi pregled pri ginekologu. Kaj naj naredim, da mi bo vsaj malo bolje? Razen ce nic ne jem, gre vse iz mene. Nc kaj lepa nosecnost za zacetek, v kateri bi lahko uzivala. Koliko casa bo to trajalo?:(

clock-img

30.06.2005, 20:10

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ursi mogoče boš več izvedela na forumu prvič noseča :zmeden2:

clock-img

30.06.2005, 20:43

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Ursi, sej bo!
Tudi to mine, mislim, da naj bi to obdobje trajalo nekje 3 mesece, ampak ... pri vsaki nosečnosti je lahko drugače ... meni pomaga, če pojem kakšen košček kruha ali kaj podobnega ...

Čestitke in čim lepšo nosečnost ti želim!

Lp, Ezi

clock-img

30.06.2005, 21:22

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ezi, matr, kje jaz živim:ups:. Sploh nisem vedela, da si noseča:ups:. Ja čestitam:bravo:!

clock-img

30.06.2005, 21:33

clock-img

Anonimen

Edina stvar, ki mi je res pomagala in ne samo omilila težave, so bile homeopatske tablete sepia officinalis, za katere sem povedala tudi nekaterim drugim in baje so pomagale tudi njim. Moja slabost je bila tako huda, da dobesedno hrane niti videti nisem smela, ker mi je vse tako obupno smrdelo. Bruhala pa sem itak od jutra do jutra!
Če imaš možnost, jih lahko dobiš v homeopatskih lekarnah v Italiji, stanejo pa okoli 10 eurov.

clock-img

30.06.2005, 22:05

clock-img

Anonimen

Za prepečenec sem brala, da pomaga.

clock-img

30.06.2005, 23:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.07.2005, 00:12

clock-img

Anonimen

Jančika, tut jst ne:ups:

Bravoooooo Ezi!:bravo:

clock-img

01.07.2005, 10:07

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

ingverjevi bonboni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem