cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nadlegovanje na delovnem mestu

clock-img

21.05.2005, 14:04

clock-img

Bela

pencil-img

731

Upam, da n i bila nobena od vas soočena s tako neprijetno zadevo.
Moja kolegica je včeraj ravno zaradi takšnega pripetljaja izgubila službo.
Šef jo je že nekaj časa nadlegoval in ko je videl, da ni hacka jo je dobesedno brcnil iz službe.
Nemorm verjet, da si taki le prasci lahko tko privoščijo mnladenke.
Ženšče je zdej obupano, k je ostala brez dela, sicer je delala potom študenta in si bo najbrž poiskala službo drugje, sam ni lahko.
Najrajš bi mu vrat zavila, :pujs:

clock-img

21.05.2005, 14:16

clock-img

dory

pencil-img

8852

Prekleti :hudicek:...ne morem drgac rect...sicer pa je za tvojo kolegico vseen bols to,da je zgubla sluzbo,kot pa da bi ugodila sefu in ostala v sluzbi...se bo ze naslo kaj zanjo :)

clock-img

21.05.2005, 14:42

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

Vrjetno je bil šef star:)-

clock-img

21.05.2005, 14:43

clock-img

srnica

pencil-img

260

Nažalost se je tudi meni zgodilo isto.Rekel mi je odkrito da mu naj dam ali pa letim.Sem mislila da me zafrkava.A ko je potem začel siliti v mene in me nadlegovati po telefonu, da naj se dobiva, me je potrpežljivost minila.Rekla sem mu da sem ful srečna s fantom in da me ne zanimajo drugi moški.Mi je pa dal odpoved.Sicer bi se lahko borila za delovno mesto, ker sem bila zaposlena za nedoločen čas, ampak sem vseeno rajši doma.
Žal mi je edino, da ga nisem prijavila.Me je bilo preveč sram da se bo o tem govorilo, ker je zelo znan Pomurec.

clock-img

21.05.2005, 15:03

clock-img

neja

pencil-img

764

Ne samo, da bi ga prijavila, vsem bi povedala, kakšen gnoj je, ker takšne stvari pa mene ganejo do konca. Saj verjetno nisi biola edina in bi verjetno marsi komu naredila uslugo s tem, da bi ga razkrinkala.

clock-img

21.05.2005, 15:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.05.2005, 15:50

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Govedna!

clock-img

21.05.2005, 15:58

clock-img

srnica

pencil-img

260

Naj vam povem kako je to.Svinja je prava in misli da lahko z denarjem dobi kar želi.Žal pa je tudi tako da mu je večina žensk-sodelavk dala, ker bi naj imel baje tak šarm, je pa grd ko .....
Komur koli sem kaj rekla, je vsak rekel, eh on pač tak je , saj se le zafrkava ipd.

Žena ga je dobila s sestro, pa si ne upa ali pa noče nič reči, ker je itak več bita kot sita, pa še ponosna je na ta priimek.
Gnus od gnusa je in raje sem na zavodu kot še en dan pri njem.

clock-img

21.05.2005, 16:03

clock-img

Micy

pencil-img

726

Ta je pa en velik:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:
Jest bi ga prjavla:pujs: grdega:grrr:

clock-img

21.05.2005, 16:06

clock-img

srnica

pencil-img

260

Bi se potem časopisi razpisali, pa tega ne bi rada, že zaradi svojega fanta ne pa staršev, še posebej očeta, ki mi je to službo zrihtal.Ni vedel da je tak, ker dela v tujini.

Pa glavno da sem se ga jaz rešila.Zame pa je itak nora vsaka ki mu da, in teh je kar nekaj.

clock-img

21.05.2005, 17:10

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

tiča vstran

clock-img

21.05.2005, 20:01

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Mislim, to je pa noro. Jaz bi :hudicek: ziher zatozla vsaj zeni, ce ne se komu, ni mi pa jasno, s kaksnim argumentom te odpusti, ce si za nedolocen cas :zmeden:. O.K. ce je katera prek studenta, si itak nic ne more, verjetno bi jo pa kar sama :kuza: :kuza: :kuza:
Pri nas smo same zenske, tako, da ni bojazni o tovrstnem nadlegovanju :zmeden2:

clock-img

21.05.2005, 20:12

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Tudi jst bi ga prijavla, sigurn, da , sploh če bi službo zgubila, pa ženi povedala, pa vsem ki jih poznam kak prasec je. Debil debilni!:grrr:

clock-img

21.05.2005, 20:35

clock-img

Anonimen

:bravo:jaz pa ko sem hodila še v službo smo imeli takšnega šefa,ki se je samo drl nad vsemi.:pujs:

clock-img

21.05.2005, 20:36

clock-img

Anonimen

prjav ga! zarad takih bab k nimajo poguma gobca stegnt obstajajo taki gnusneži! vzemte lajf v svoje roke! ti si zdej itak na slabšem, za tabo bo pa nova punca pršla k bo spet na istem k ti, pa nobena nau mela jac kej rečt, tip bo pa lepo užival do konca svojih dni!

pa brez zamere!

lp, lara

clock-img

21.05.2005, 21:23

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Lara:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

21.05.2005, 21:32

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

se podpišem pod post Lare

clock-img

22.05.2005, 11:55

clock-img

srnica

pencil-img

260

Punce brez zamere a niste pozorno prebrale kaj sem napisala.Žena itak ve da se ji k...... okrog, če ga je dobila s samo sestro.Ve tudi njegova družina, saj mu je sam oče rekel, da naj to tak počne če že mora, da ne bo preveč vidno.Čeprav se še naprej vlači javno z drugimi.

Drugo pa so bivše sodelavke, ki kar tekmujejo med sabo, s katero bo rajši in si mečejo polena pod noge, ena drugi.Še zelo dobra kolegica (sodelavka), za katero sem si mislila da je pametnejša, mi je priznala, da je šla z njim.Zakaj?Še sama ne ve, premamil jo je z besedami.

Vem da mi težko verjamete, vendar tudi takšni prasci obstajajo.Vendar to sedaj ni več moj problem.
Ko sem se nekoč pritoževala nad njim, so mi rekli da on pač tak je in da si naj ne jemljem k srcu.Saj vem, da mi ne bi mogle dati odpovedi, ampak jaz sem rajši da sem šla in se ga rešila.Ker on se ne bo spremenil nikoli!

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem