writing-img

nadomestilo za porodniški

clock-img

14.01.2009, 19:35

clock-img

law1978

pencil-img

14

Prosila bi, če bi mi lahko katera povedala kako center za ... nakazuje denar v času porodniškega. Jaz sem začela s porodniškim 08.01.2009. kdaj naj bi dobila prvo nakazilo?
Pa še nekaj v zvezi z nosečnostjo;  grem proti koncu 37.tedna in me v spodnjem delu trebuha grozno tišči, včasih tko, da komi hodim. A je to neki normalnega al je razlog za zganjat paniko? Poleg tega imam zadnje čase povečan izcedek, tako da moram uporabljati mini vložek.A je to mogoče zaradi pritiska ploda na mehur al kaj?

Hvala za odgovor!

ps; ta zadnji mesec pa gre grozno počas! upam, da bom šla rodit kaj prej!kdo bo zdržal do 5.februarja!!Lahko bo pa luna 26 januarja kaj pripomogla!

clock-img

14.01.2009, 20:04

clock-img

Anonimen

ja jz sem v prvi user posted image  dobivala vsakega 15 dne v  mesecu. sedaj  pa pričnem s porodniško 21.1.09 pa kdaj jo bom dobivala pa ne vem sam verjetno tko kot lani.

clock-img

14.01.2009, 21:57

clock-img

lily975

pencil-img

512

Pozdravljena !Prvo nakazilo boš dobila 15 .2 .2009.Jaz sem nastopila porodniško 8.5.2008 pa sem potem dobila v juniju nakazano .Ta mesec boš pa itak dobla še celo plačo od delodajalca..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem