cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nagrobni spomeniki

clock-img

04.10.2007, 13:08

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Mi moramo generalno obniviti in urediti naš grob. Imamo precej velik grob, tako, da ga bomo "razparcelirali" na tri dele. Da ne bomo z deli preveč hiteli se bomo zadeve lotili po prvem novembru. . Mi nebi kakšnih velikih marmornatih lošč zato bi bolj kombinirali s peskom in zemljo za posaditev rož. Zanima me kako imate kaj urejene grobove. Vem, da je na pamet o cenah težko govorit ampak me vseeno zanima kakšne so kaj cene kamnosekov, ki se s tem ukvarjajo.

clock-img

04.10.2007, 13:36

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ej, pojma nimam, mi smo dali nagrobni kamen narest sorodniku, ki je pečar, ga je naredil iz kamna, res lepo, preprosto. Kakšne so pa dejanske cene, ti bodo pa druge povedale oz. malce pobrskaj po netu, mogoče ima kak kamnosek kakšne cenike...

clock-img

04.10.2007, 13:39

clock-img

Anonimen

Naš je bil takratnih 500.000 SIT približno. Je pa plošča in spomenik, vaza, sveča in kip marije. Ima zelo malo prostora za rože. Pri nas ga je mami izbralauser posted image , meni osebno ni všeč. Naročili smo ga v Logatcu pri enem gospodu, se je zelo potrudil in smo bili zadovoljni z odnosom in narejenim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem