writing-img

nahrbtnik nivea

clock-img

06.09.2007, 19:14

clock-img

analana

pencil-img

25

za vse tiste,ki še kupujemo opremo in kozmetiko za naše bebike sem danes zasledila,da imajo omenjeni nahrbtnik z vsebino (novi design nahrbtnika) v toysu za cca 16 eur,pri nas pa je še vedno isti komplet,ki sem ga prvič kupila pred osmimi leti cca 40 eur.Aja akcija v toysu traja do 15.9.
Kar zagrabilo me je,da bi se peljala ponj,pa čeprav po samo to. user posted image

lp

clock-img

06.09.2007, 21:41

clock-img

dmavrel

pencil-img

168

Hvala za info.! Greva z mojmu naslednji teden iskat dve torbi. Bova tako še lahko malo pogledala za vozičke, za dvojčke! Drugače sva mislila iti malo pogledati za te stvari po 15.! No, sedaj bova šla pa malo prej!
Hvala ti!

clock-img

06.09.2007, 21:58

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

Če gre kakšna ljubljančanka ali okolica se tud jaz priporočam za enega user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

06.09.2007, 22:01

clock-img

Tanayya29

pencil-img

2763

kje se pa ta nahrbtnik dobi pri nas?user posted image jst bi ga tudi imelauser posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

clock-img

06.09.2007, 22:35

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Dobi se v intersparu, dm-ju, mullerju, mercatorju in še kje verjetno user posted image

clock-img

07.09.2007, 09:15

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

user posted image analanauser posted image hvala zato info. ker to je pa res razlika,mi bomo tudi šli ponjuser posted image

clock-img

07.09.2007, 11:30

clock-img

analana

pencil-img

25

jaz tudi menda že kar jutri.Pa še nekaj me zanima: je katera slučajno kupila bombažne plenice v hoferju?Zanima me,kako se obnesejo.

clock-img

07.09.2007, 11:37

clock-img

benika

pencil-img

7793

je katera slučajno kupila bombažne plenice v hoferju?Zanima me,kako se obnesejo.

Ja, jaz. Na splošno so malce trše kot navadne tetra plenice in ne taqko zelo gostko tkane, ampak za to, kar jih bom jaz rabila (podlaganje glavice, brisanje bruhice...), so super. Po pranju so mi ratale kr mehke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem