writing-img

nahrbtniki

clock-img

27.10.2005, 12:22

clock-img

lunca77

pencil-img

311

Spet nahrbtniki za otročičke!

Sej vem da je bilo že stokrat, ampak ne najdem več teh postov, mi lahko kdo pomaga? Kateri so najboljši, taki za v hribe, da ima otrok za noge opret pa glavo za naslonit in tako naprej.

Hvala in lp lunca77

clock-img

27.10.2005, 12:39

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Če mal pobrskaš z iskalnikom (ključna beseda nahrbtnik) boš našla marsikaj.

Tule imaš en link (najden z iskalnikom, pa nimam časa ti vsega prebrskati):

[url=http://www.ringaraja.net/forum/m.asp?m=77878&mpage=1&key=nahrbtnik/]

LP

clock-img

27.10.2005, 12:40

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ups user posted image , ne vem zakaj link ni aktiven?

clock-img

27.10.2005, 12:52

clock-img

tinica

pencil-img

501

DEUTER - kid comfort III, mi ga imamo in smo z njim zelo zadovoljni. Res da je med dražjimi, vendar je vreden vsakega tolarja. Ko si v hribih nikoli ne veš kaj se lahko zgodi. Ima lepo zadaj oporo za glavico, tako da če slučajno padeš nazaj ima otrok glavico zaščiteno tako, da z njo direkt ne udari v tla. Moj fant pravi, da ga je izredno enostavno za nosit. Pa tudi našemu Tin-u je bilo v njem zelo udobno saj je večkrat ko smo bili na pohodih v njem brez problema zaspal. Ima tudi strehico da mu sonce ne sije direkt v glavico, katera se tudi zelo hitro pospravi, če je slučajno ne potrebuješ. Zraven pa smo seveda še kupili dežno pregrinjalo, ker nikoli ne veš kdaj te dobi dež.
upam, da sem kaj pomagala.

lp, Tina

http://www.deuter.com/cms/front_content.php?client=1&lang=1&parent=&subid=&idcat=65&idart=153&idside=&webgrab_path=http://www.deuter.com/catalog/product_info.php?cPath=3_14&products_id=97&osCsid=b7ec82c0b25e67c0e47df66016a3babe

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

clock-img

27.10.2005, 13:29

clock-img

darja72

pencil-img

614

Tudi VauDe nahrbtniki so odlični in malo cenejši od omenjenih. Izogibaj se le tistim poceni varjantam za par jurjev, ker te bo samo hrbet bolel. Da ne govorimo o tem, kako je šele otročku neudobno.
lp

clock-img

27.10.2005, 23:07

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Poskušaj še enkrat z iskalnikom, kot ti je že svetovala NinaŠ. Med zadetki je tudi post od Boštjana, kjer je lepo napisal kaj moraš paziti pri nakupu nahrbtnika

Mi imamo Deuter Kid Comfort II in smo z njim zelo zadovoljni.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

30.10.2005, 07:54

clock-img

lunca77

pencil-img

311

Hvala vsem za pomoč user posted image !

Lp lunca77

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem