cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

naj me skrbi?

clock-img

06.11.2008, 13:22

clock-img

mandreja

pencil-img

163

Pozdravljene,

sem malo brskala po netu in na forumu pa nisem nič takega našla, čeprav verjamem da nekje sigurno že piše user posted image
Sem v 9t in danes se počutim nekako brez vseh znakov in me malo skrbi. Nič več me prsa ne bolijo in niso več tako bujajoča user posted image kot so bila pa še slabosti ni več. Pregled imam v sredo pri svojem g a na uz sem bila v 5t pa se je videl že srček. Naj počakam ali????

Hvala za kakršenkoli odgovor.

clock-img

06.11.2008, 13:40

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

Naj te nikar nič ne skrbi. Jaz včasih sploh nisem imela nobenih znakov. Še sedaj, ko je trebušček že viden in če sem aktivna ne čutim brcik in se morem prav spomnit, da sem noseča, da kaj ne dvignem ali pa se naprezam.

Kar mirno...

clock-img

06.11.2008, 13:47

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: mandreja

Pozdravljene,

sem malo brskala po netu in na forumu pa nisem nič takega našla, čeprav verjamem da nekje sigurno že piše user posted image
Sem v 9t in danes se počutim nekako brez vseh znakov in me malo skrbi. Nič več me prsa ne bolijo in niso več tako bujajoča user posted image kot so bila pa še slabosti ni več. Pregled imam v sredo pri svojem g a na uz sem bila v 5t pa se je videl že srček. Naj počakam ali????

Hvala za kakršenkoli odgovor.

nič batuser posted image ,jaz v 1.nosečnosti nisem imela nobenih znakov nosečnosti-razen izostanka M in pridobivanja na težiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

06.11.2008, 13:53

clock-img

girly

pencil-img

951

Kot sta že predhodnici napisali, nikar ne skrbi, vse je ok. Nekatere imajo pač več, druge manj znakov, nekaterim izginejo prej, drugim kasneje. Če nimaš nobenih krvavitev, naj te ne skrbi!

Kris je najin sonček :)

clock-img

06.11.2008, 14:05

clock-img

ninca19

pencil-img

133

tud pri meni so vsi znaki izginili v 6. ali 7. tednu. pa me je tud skrbelo. sam ko se telo navadi na spremembe ne reagira več tako, tak da brez skrbi. če si slišala srček in ni nobenih krvavitev te ne rabi skrbet.

Nina

clock-img

06.11.2008, 14:10

clock-img

tojeto1

pencil-img

412

Vse OK. Uživaj!

clock-img

06.11.2008, 14:16

clock-img

mandreja

pencil-img

163

Joj super HVALA ste me potolažile, ampak upam da razumete strah. Bomo vse vedeli na pregledu v sredo, a je res nenavadno da tako čez noč lahko vse izgine user posted image

clock-img

06.11.2008, 14:20

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: mandreja

Sem v 9t in danes se počutim nekako brez vseh znakov in me malo skrbi.

Celo user posted image nisem imela znakov-razen kasneje trebuha user posted image Na začetku pa nič in me je tudi skrbelo ker na RR-ju pa lahk prebereš, da če ti ni slabo ni vredu, pa še pa još... user posted image
Ženske mislijo, da pa če jim bo slabo, pa  se sigurno nemore kaj zgodit... user posted image

Uživaj!!! user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

06.11.2008, 14:24

clock-img

daisyb

pencil-img

419

živjo,

brez skrbi. jaz niti še nisem bila na prvem pregledu...sem v kakem 8t in tudi včasih nimam nobenih znakov..in je mene tudi skrbelo, kaj je narobe.

ma meni včasih dela slabo, pol me napenja..pol sem lačna..spet drugič mi ne gre nič za jest, mi nič ni..
zgleda, da bo tako še en čas.

lp,

daisyb

clock-img

06.11.2008, 14:44

clock-img

Lalica1

pencil-img

710

Jaz ti lahko samo rečem, da ti privoščim nosečnost brez znakov. Imaš pač "boljše" telo kot me in se je hitro navadilo na tujek v telesu. Bodi srečna, da je tako. Vsekakor nikomur ne želim, da bi bil v mojih čevljih pa šibam že v 14t.
Uživajte v svojem dobrem počutju!

clock-img

06.11.2008, 22:14

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem si pa prav oddahnila, ko me prsa niso več bolela.
Ti ne skrbi - le uživaj v user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem