cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

najprej sadje, pol pa zelenjava ali ravno obratno?

clock-img

07.02.2006, 09:59

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

mi sicer še ne dajemo goste hrane, ampak že zdaj mal prebiram tale forum, da bom vedela, kako in kaj, ko bom začela, saj se mi zdi tole cela znanost user posted image .
Vidim, da ste v glavnem svojim bebicam ponudile sadje in šele kasneje zelenjavo, meni pa je sestra v posvetovalnici zabičala, naj mu dam najprej zelenjavo, ker se mu, ko enkrat proba sadje, zelenjava ne dopade več. Al sem si pa narobe zapomnila user posted image

Pa me zanima - a ste imele po sadju z uvajanjem zelenjave kaj težav oz. ali je sploh katera otroku dala najprej zelenjavo?

dober tek vsem user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

07.02.2006, 10:04

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Jaz sem začela z sadjem in v roku enega tedna tudi z zelenjavo. Zdaj jeva že oba obroka in ima zelenjavo rajši kot sadje. Ampak oboje rada poje, ni bilo nobenih težav. Je pa res, da sem kmalu začela uvajati, ker mleka po flaški ni marala in ga še zdaj ne mara preveč. Po žlici pa rada je.

clock-img

07.02.2006, 10:05

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Jaz sem naši najprej dala sadje, nato pa zelenjavo in ni bilo nobenih težav. Moram pa priznati, da je zelo pridna in rada je vse kar ji ponudiš, pa naj bo sadje, zelenjava ali pa polenta in Bebi kašice.

clock-img

07.02.2006, 10:48

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Pri nas mi je tudi sestra omenila,da naj začnem prvo z zelenjavo,češ,da ko prvo proba sadje,da zelenjave noče.
Ampak jaz sem začela z sadjem in sta zelenjavo nato normalno sprejela.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

07.02.2006, 11:12

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem tudi začela s sadjem in šele potem z zelenjavo. Vse, kar sem ji ponudila, je zelo rada jedla. Je pravi požerušček. user posted image  Včeraj sem jedla rižoto z jurčki in sem ji dala malo (brez gob - da je imel riž okus po gobicah, pa ji ni bilo všeč. Prvič, da ji nekaj ni bilo všeč). Res, da gobe odsvetujejo, a sem jo hotela navadit na okus, ker starejšima nisva dajala gob in jih niti zdaj pri 7,5 in 9 letih ne marata.user posted image

clock-img

08.02.2006, 15:04

clock-img

krompircek

pencil-img

212

Tudi mi smo začeli s sadjem po 14 dneh pa z zelenjavo pa ni blo problemovuser posted image .

25.6.2005 je na svet pokukal najin sonček!

clock-img

10.02.2006, 16:25

clock-img

SashaB

pencil-img

262

Tudi nam so svetovali naj začnemo z zelenjavo, ker je sadje bolj slako in potem ne bi hoteli zelenjave. Ampak smo začeli kar s sadjem (banana s hruško ali jabolkom), kmalu pa je sledila še zelenjava (karkoli v kombinaciji s korenjčkom), pa ni bilo problemov.

Mislim da moraš samo počasi začeti (ne pretiravati) ter biti vztrajna.

Veliko uspehov.user posted image

clock-img

10.02.2006, 16:30

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Živjo,
mi smo začeli z zelenjavo (cvetača, korenček...), šele nato s sadjem.
Ni blo pa nobenega problema za hrano - zdaj pri 9 mesecih komot poje tud čokolado in po njej pomarančo, čist nič ne komplicira zarad sladkega/kislega ali kakega drugega okusa.

lp

clock-img

10.02.2006, 19:38

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Jaz sem tudi brala, naj bi najprej zelenjavo, ampak po drugi strani naj bi pa najprej ponudil obrok zjutraj zaradi morebitnih prebavcev, zjutraj pa naj bi jedel sadje... no, tko da sem tudi jaz zmedena in ne vem, kako bom začela. Po moje z jabolkom user posted image

clock-img

10.02.2006, 20:41

clock-img

MajaPRO

pencil-img

398

Jaz sem od patronažne dobila navodilo: najprej sadje (začnemo s sokeci), nato zelenjava. Ni bilo nobenega problema pri zelenjavi - imam občutek, da jo celo rajši poje. Je pa res, da je mali ful jedec user posted image .

clock-img

11.02.2006, 22:12

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Kdaj pa riževa kašica za večerjo?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem