writing-img

največje lupinice

clock-img

05.08.2010, 15:29

clock-img

julka8

pencil-img

330

kot že naslov pove, me zanima kere lupince so kaj največje, kere priporočate in za kolk dolgo ste jih kaj imele?

lp

clock-img

05.08.2010, 15:39

clock-img

lenca1

pencil-img

423

Največje naj bi bile Maxi cosi (pa še po testih so ocenjene kot najbolj varne). Mi smo jo imeli in se je naša 1. user posted image notri vozila do 13m (sedež od 9-18kg smo začeli uporabljat, ko je šla v vrtec pri 11m, lupinica pa je bila do 13m v uporabi po potrebi).

< Sporočilo je popravil lenca1 -- 5.8.2010 15:40:53 >

clock-img

05.08.2010, 15:45

clock-img

Anonimen

mi mamo tud maxi cosi. Je do 13kg, pa še prov mi pride, k  lahko na voziček priklopim.user posted image

clock-img

05.08.2010, 17:23

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

Od MC je najvecja lupinica Peeble, sledi ji CabrioFix, najmanjsa pa je Citi. Roemerjeva oz. Britaxova Baby Safe Plus je po velikosti podobna Cabriofix, ima pa 5 moznosti nastavitev ramenskih pasov (MC samo 2) in moznosti izbire blaga Highline, v katerem se otroci manj potijo.
Sicer pa so se meni zdele kar velike tudi Recaro Young Profi Plus, Cybex Aton in Jane Strata (vse so na testih ADAC dobro ocenjene).
Najboljse pa je, ce gres z metrom v trgovino in izmeris dolzino (predvsem hrbtnega dela do visine pritrdisca pasov in sirino) :-)

Koliko casa se uporablja lupinica - najboljse, da cim dlje - seveda pa mora biti za otroka se primerna - t.j. teza mora ustrezati, pritrdisce varnostnih pasov ne sme biti pod visino ramen, glava tudi ne sme gledati ven, noge niso bistvene (seveda pa je boljse, ce jih ni treba pokrciti, da lahko otroka namestis v lupinico v avtu) - vse to pise tudi v navodilih, ki jih je treba obvezno prebrati!

clock-img

05.08.2010, 21:55

clock-img

Sonček in poletje

pencil-img

342

Mi mamo od Concorda Ion pa je tudi do 13 kg in meni se zdi kar velika.

clock-img

06.08.2010, 10:31

clock-img

sobrate

pencil-img

124

Jst sm mela tudi concordovo in je ok, v drugem avtu sm pa mela od Jane-obup kok je mejhna iz ozkauser posted image .

Sej boš vidla, ko bo otroček star okoli 9 mesecev, ga boš itak dala v ta večji stolček.

clock-img

06.08.2010, 18:39

clock-img

julka8

pencil-img

330

IZVIRNO SPOROČILO: sobrate

Jst sm mela tudi concordovo in je ok, v drugem avtu sm pa mela od Jane-obup kok je mejhna iz ozkauser posted image .

Sej boš vidla, ko bo otroček star okoli 9 mesecev, ga boš itak dala v ta večji stolček.

ja no problem je v tem k mamo lupinco jane strata in opažamo kolk je mejhna...user posted image ne bo do 9.ga mesca nikakor!! je pa user posted image star zdej dobre 3 mesece in slabo kaže, raste k konoplja, za une sedeže pa tak še niso kmal ne? očitno bo kr treba MC...user posted image

clock-img

07.08.2010, 08:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.08.2010, 01:14

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Definitivno je MC najboljša. Mi smo pri prvem imeli Roemerja in lahko povem samo to, da mu je pri štirih mesecih bila preozkauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem