cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nakazovanje denarja v tujino

clock-img

16.05.2010, 20:16

clock-img

vaney

pencil-img

2581

Jutri moram nakazat akonatcijo turistični agenciji na Hrvaškem (travel agency Lenio-spletna stran adriagate). Pravijo, naj podatke dam blagajničarki na banki, ona pa mi mora dat potrdilo o nakazilu denarja v tujino. Na podlagi nakazila mi domov pošljejo vaucher o nastanitvi v apartmaju, 70% cene plačamo lastniku direktno na roke. Je to vse? Je še kakšna fora, hakljc? Prvič tako plačujem (kreditne kartice nimam in je tudi ne želim) in se ne bi rada opekla... Hvala.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

clock-img

16.05.2010, 21:04

clock-img

Anonimen

kakor jst vem, ni hakeljca. Pač daš podatke blagajničarki, ona prenakaže in ti dobiš potrdilo. Potem ga pa pošlješ in to je to.

clock-img

17.05.2010, 12:45

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Jaz vedno nakazujem preko Klika.... mi je najlažje in najcenejše...

clock-img

17.05.2010, 13:53

clock-img

RAKICA2007

pencil-img

1193

Pazi samo na podatke;

SWIFT/BIC CODE - (koda banke) 
in IBAN (številka računa sesatvljena iz črk in številk) - večina Hrvatov že ima račun v obliki IBAN-a in zato naj ti ga kar dajo.

Na blagajni dobiš res potrdilo, če pa to ne bo dovolj pa lahko zahtevaš tudi swift potrdilo (to je potrdilo ki se izdela, ko gre denar iz banke ven in na njem so točni podatki komu, kaj in koliko je bilo nakazano) - izdela se pa kasneje kot samo nakazilo v tujino.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem