writing-img

nakup nosečniških oblek

clock-img

24.10.2006, 10:01

clock-img

jana13

pencil-img

9

Zivjo!

Punce, kje ste kaj nakupovale nosečniške obleke. Morda veste ali priporočate kakšno trgovino pri nas pa tudi v Avstriji npr. v Celovcu, pa morda tud kakšno ime trgovine in kje se nahaja, da bom hitreje našla. Sem v bolniški pa nimam možnosti, da bi sama kaj več raziskala. Zanima me pa vse od spodnjega perila, pižame, najlonk, trenerke in ostalih nosečniških oblek. Hvala za informacije.

Lep dan, jana

clock-img

24.10.2006, 10:07

clock-img

viv_

pencil-img

9144

- spodnje perilo nisem posebej kupovala
- piažame nisem posebej kupovala, ker itak spim v ta velikih majicah
- oblačila sem precej dobila na posodo od sošolk in prijateljic, ki so bile pred mano noseče
- ena RR-ovka mi je podarila ene fajn kavbojke user posted image
- 3 kratke hlače sem si dala delat v Moosher jeans na Brezje
- 2 bluzi brez rokavov sem si kupila v Benetton Mama v Londonu

Sicer pa v Avstriji največ dobiš v C&A ali pa v HM-u v Celovcu.

clock-img

24.10.2006, 10:13

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Popek, Kepica, BC-  La vie, benetton, ...
Jaz sem si kupila 2hlace, trenirko (sem rabila novo pa sem vzela noscnisko), spodnje hlace sem kupila nove ampak niso nosecniske - od Triumpha une brez siva, pa par majic, ki so daljse, ker sem imela same take, da ne pokrijejo celega trebuga oz unga blaga na nosecniskih hlacah.
Oblek ne mislim dajat naprej, ker racunam in upam, da to ni zadnja nosecnost. Je pa vecina kupljenga takih zadev, da jih lahko nosim tudi nenoseca (razen hlac)..

clock-img

24.10.2006, 10:22

clock-img

Ninica

pencil-img

900

jaz sem večinoma v H&M-u.

LP, Ninica

clock-img

24.10.2006, 10:55

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Baje je v Celju H&M precej dobro založen, po vrhu pa so cene precej ugodnejše od Popka, LaVie (Babycenter) ali Kepice. Zdej samo ne vem al je Popek v Hali A ali zraven Magistrata v Lj, vedno jih zamenjam, vem samo to, da zadeve niso poceni, sama sem dala za sicer dobre lanene hlace 13 čukov.

V City parku, v H&M-u pa lahko dobis spodnje majce, tičetrt ali dolge majice, ki so uporabne tudi za nosečnice, ker so ful dolgi modeli in so zelo uporabne.

clock-img

24.10.2006, 12:36

clock-img

jana13

pencil-img

9

Punce hvala za odgovore in vaše izkušnje. namreč jaz sem ša čist zelena v nosečniških izkušnjah pa mi vse informacije prav pridejo. Uživajte še naprej!

Jana

clock-img

24.10.2006, 15:04

clock-img

petraz

pencil-img

1328

V H&M in C&A. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem